23 Μαρτίου 2017

ευαισθητοποίηση σε θέματα υγείας των γυναικώνΜΕΓΑΛΗ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ 
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ

Από την περασμένη Δευτέρα (20/03/2017) ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού σε συνεργασία με τις κινητές μονάδες της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, παρέχει στον γυναικείο πληθυσμό του Δήμου μας, δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις (μαστογραφίες και μετρήσεις οστικής μάζας). Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν σήμερα Πέμπτη (23/03/2017).
Οι εξετάσεις συνεχίζονται με απόλυτη επιτυχία και οργάνωση, ενώ η προσέλευση υπήρξε πολύ μεγαλύτερη της αναμενόμενης (περίπου 550 ατόμα).
Η ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση σε θέματα υγείας των γυναικών του Δήμου μας, δημιούργησε εντονότατο ενδιαφέρον για την συμμετοχή τους στις προληπτικές αυτές ιατρικές εξετάσεις, που εξασφάλισε η Δημοτική Αρχή Ιστιαίας-Αιδηψού.
Αποτέλεσμα του έντονου αυτού ενδιαφέροντος ήταν η κατά περιόδους πρόκληση πρόσκαιρης συμφόρησης στις τηλεφωνικές γραμμές της αρμόδιας Υπηρεσίας, κατά τη διαδικασία κλεισίματος ραντεβού για τις εξετάσεις. Ζητούμε συγνώμη γι αυτό, αν και ευτυχώς οι περιπτώσεις ταλαιπωρίας δημοτισσών μας ήταν ελάχιστες.
Η Δημοτική Αρχή Ιστιαίας-Αιδηψού και προσωπικά η Δήμαρχος κ. Λίνα Ευσταθίου, διαβεβαιώνουν τις Δημότισσες και του Δημότες μας, πως πρωταρχικό τους μέλημα ήταν, είναι και θα είναι, αφενός η κοινωνική αλληλεγγύη, κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο, αφετέρου η εξυπηρέτηση της Τοπικής μας Κοινωνίας και η ανάπτυξη του Τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.