4 Απριλίου 2017

Νέο δράμα με τα σκουπίδια


Όλα τα εξωφρενικά φαίνεται να διαδέχονται το ένα το άλλο στο νότιο Δήμο της Βόρειας Εύβοιας.Έτσι στο πόλεμο της ακυβερνησίας μπαίνουν από αύριο και τα αμάζευτα σκουπίδια.Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Δημάρχου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας έχουμε λοιπόν:

Ενημερώνουμε τους πολίτες του Δήμου μας ότι, από αύριο Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 ο Δήμος , δεν θα συλλέγει τα απορρίμματα λόγω απαγόρευσης δαπάνης προμήθειας καυσίμων για τα
απορριμματοφόρα οχήματα. Το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί, επειδή το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας παράνομα δεν έχει ψηφίσει του προϋπολογισμό έτους 2017 , ο οποίος έπρεπε να είχε ψηφιστεί μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2016. Για το κρίσιμο αυτό θέμα, που αφορά την λειτουργία του Δήμου, την εξυπηρέτηση των πολιτών, την δημόσια υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος, έχουν ενημερωθεί έγκαιρα ο κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας , ο Υπουργός Εσωτερικών και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας. Παρακαλούνται οι πολίτες του Δήμου μας να μην βγάζουν τα σκουπίδια στους κοινόχρηστους χώρους μέχρι τη λύση του προβλήματος.

Λίμνη, 04/04/2017

Ο Δήμαρχος

Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.