Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εξηγήσεις από τους επαγγελματίες του Τουρισμού

Αγαπητοί συμπολίτες μας,μέλη των Συλλόγων της Βορείου Ευβοιας,Επιμελητήριο της Χαλκίδας και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
   Την Πέμπτη 6 Απριλίου λάβαμε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (mail) από τον Σύλλογο Ξενοδόχων Λουτρών Αιδηψού στο οποίο υπέγραφε η Σισσυ Σταρατζή ως γραμματέας και η Ελένη Φώτου ως πρόεδρος του εν λόγω συλλόγου. Προς μεγάλη μας έκπληξη,αντιληφθήκαμε ότι τα συνημμένα αρχεία αναφορικά με τις επαφές τουριστικών πρακτόρων απο τις εκθέσεις στην Ρουμανία και στην Σουηδία,ήταν οι λίστες που ήδη είχαν σταλεί σε όλα τα μέλη του επιμελητηρίου απο την γραμματεία του επιμελητηριου μας μία ημέρα πριν (την 5 Απριλιου).
   Ο σύλλογος ξενοδόχων,χωρίς να διευκρινίζει που βρήκε τις λίστες και δίχως να επιδεικνύει τον στοιχειώδη σεβασμό προς το επιμελητήριο,παρουσίασε τις διευθύνσεις και τα τηλεφωνα των τουριστικών πρακτόρων ως δικο τους έργο και κόπο, καθως μέλη του ΔΣ των ξενοδόχων ειχαν ταξιδέψει στην Σουηδία και στην Ρουμανία.
   Προς ενημέρωση όλων,η κυρία Ρόγκα και η κυρία Καλουτσου,(κατοικοι Χαλκίδας και επιμελητηριακοί υπάλληλοι),απεσταλμένες απο το επιμελητήριο και με έξοδα του επιμελητηρίου ανέλαβαν να φερουν εις πέρας την προώθηση της Ευβοιας στις δυο εκθέσεις και φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.Οι λίστες που παρέλαβαν τα μέλη του επιμελητηρίου, είναι έργο των δύο κυριών Ρογκα και Καλούτσου και μόνον αυτών.
   Για τους παραπάνω λόγους και ώς μέλη του επιμελητηρίου, ζητούμε απο το ΔΣ του συλλόγου ξενοδόχων Αιδηψού:
1)Την δημόσια αποκατάσταση της αλήθειας,ώς φόρο τιμής στο επιμελητήριο.
2)Τον ελάχιστο σεβασμό τους προς τις δυο κυριες Ρογκα και Καλουτσου για τις ωρες που δαπάνησαν στις επαφες τους με τουριστικους πράκτορες ωστε να λάβουμε εμεις -τα μέλη-τις διευθυνσεις.
3)Την άμεση παύση του ΔΣ ξενοδόχων στο να καταχράζονται τον κόπο άλλων ανθρώπων παρουσιάζοντας τα  ως δικα τους έργα και αποτελεσματα ενεργειων και να τα επωφελειται- καταχρηστικά πάντα -το ΔΣ των ξενοδόχων.
Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο,ότι οι ξενοδόχοι ΔΕΝ είναι μέλη του επιμελητηρίου και ο φορέας τους είναι η ΠΟΞ (ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ).

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του Συλλόγου ενοικιαζομένων
Το ΔΣ της Ομοσπονδίας Ευβοιας-Σκύρου-Ανατολικης Στερεας

Η πρόεδρος 
Βογιατζή Ολγα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μετασχηματιστές που κάνουν... ΜΠΑΜ!

Η ΔΕΗ χρησιμοποιεί στο δίκτυο της μετασχηματιστές διανομής με πλήρωση ελαίων (λαδιού), γιατί το λάδι έχει διηλεκτρικές και ψυκτικές ιδιότητες. Όταν προκληθεί εσωτερικό βραχυκύκλωμα το λάδι διασπάται σε εύφλεκτα αέρια (μεθάνιο, κτλ) και τότε δημιουργείται υπερπίεση η οποία οδηγεί σε διάρρηξη του δοχείου του μετασχηματιστή, σε ανάφλεξη των αερίων (λόγω της υψηλής θερμοκρασίας στο σημείο του βραχυκυκλώματος και της επαφής του με το οξυγόνο του αέρα) και στη συνέχεια σε έκρηξη. Το σημείο ανάφλεξης του λαδιού είναι 140 βαθμοί Κελσίου. Το λάδι δεσμεύει το νερό, για το λόγο αυτό απαιτείται θέρμανση με παράλληλη δημιουργία κενού και φυγοκέντριση του με μηχανή καθαρισμού για την αφύγρανση του. Κατά τη διαδικασία μείωσης του φορτίου ενός μετασχηματιστή, δηλαδή της συστολής του υγρού πλήρωσης, δημιουργείται συμπύκνωση υδρατμών στο δοχείο διαστολής, τους οποίους φέρνει ο αέρας που εισέρχεται σ'  αυτό μέσω του αφυγραντήρα στους μετασχηματιστές ισχύος ή του αναπνευστικού πώματο

ο δρόμος της απώλειας

του ΠΒ   στις Ροβιές οι ταμπέλες κλείνουν ένα ανοιχτό δρόμο... Φαντάσου να βιάζεσαι να προφτάσεις το φέρρυ στον Αγιόκαμπο ξεκινώντας από τη Λίμνη.Μόλις φτάσεις στη στροφή για Βουτά Ιστιαία, βλέπεις και τρελαίνεσαι, τα τόξα να σου δείχνουν υποχρεωτικά πορεία για Αιδηψό μέσω Ιστιαίας. Να γκαζώνεις στο δρόμο προς Βουτά για να κερδίσεις τον παραπάνω χρόνο που χρειάζεσαι,

Η Εκδήλωση για την ΕΛΔΥΚ στο Σπαθάρι

  της Γιάννας Κορέλη -Μπουλουγούρη φωτο Γιάννη Δραπανιώτη Το Σάββατο   14 Σεπτεμβρίου 2019 έγινε με κάθε επισημότητα   η καθιερωμένη τελετή απόδοσης τιμών στους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου κατά την Τουρκική εισβολή τον Ιούλιο και Αύγουστο του 1974. Τη φετινή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι εξής: Ο πρέσβης   της Κυπριακής   Δημοκρατίας κ. Κενεβέζος Κυριάκος   Ο εκπρόσωπος της   Σχολής Πεζικού Χαλκίδας συνταγματάρχης κ.   Πράγιας Αντώνιος, επικεφαλής στρατιωτικής αντιπροσωπείας.    Ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας περιφερειακός σύμβουλος κ. Τοουλιάς Ανδρέας,     Ο   διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Μαντουδίου     Αστυνόμος Β’ κ. Ντούλμας Δημήτριας   Ο προϊστάμενος του Λιμενικού Σταθμού Μαντουδίου   Υποπλοίαρχος Λιμενικού κ . Ζυγογιάννης Κωνσταντίνος    Ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μαντουδίου,   πυρονόμος   κ. Φίφας Αθανάσιος     Ο Δήμαρχος   Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας κ. Τσαπουρν