10 Απριλίου 2017

Εξηγήσεις από τους επαγγελματίες του Τουρισμού

Αγαπητοί συμπολίτες μας,μέλη των Συλλόγων της Βορείου Ευβοιας,Επιμελητήριο της Χαλκίδας και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
   Την Πέμπτη 6 Απριλίου λάβαμε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (mail) από τον Σύλλογο Ξενοδόχων Λουτρών Αιδηψού στο οποίο υπέγραφε η Σισσυ Σταρατζή ως γραμματέας και η Ελένη Φώτου ως πρόεδρος του εν λόγω συλλόγου. Προς μεγάλη μας έκπληξη,αντιληφθήκαμε ότι τα συνημμένα αρχεία αναφορικά με τις επαφές τουριστικών πρακτόρων απο τις εκθέσεις στην Ρουμανία και στην Σουηδία,ήταν οι λίστες που ήδη είχαν σταλεί σε όλα τα μέλη του επιμελητηρίου απο την γραμματεία του επιμελητηριου μας μία ημέρα πριν (την 5 Απριλιου).
   Ο σύλλογος ξενοδόχων,χωρίς να διευκρινίζει που βρήκε τις λίστες και δίχως να επιδεικνύει τον στοιχειώδη σεβασμό προς το επιμελητήριο,παρουσίασε τις διευθύνσεις και τα τηλεφωνα των τουριστικών πρακτόρων ως δικο τους έργο και κόπο, καθως μέλη του ΔΣ των ξενοδόχων ειχαν ταξιδέψει στην Σουηδία και στην Ρουμανία.
   Προς ενημέρωση όλων,η κυρία Ρόγκα και η κυρία Καλουτσου,(κατοικοι Χαλκίδας και επιμελητηριακοί υπάλληλοι),απεσταλμένες απο το επιμελητήριο και με έξοδα του επιμελητηρίου ανέλαβαν να φερουν εις πέρας την προώθηση της Ευβοιας στις δυο εκθέσεις και φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.Οι λίστες που παρέλαβαν τα μέλη του επιμελητηρίου, είναι έργο των δύο κυριών Ρογκα και Καλούτσου και μόνον αυτών.
   Για τους παραπάνω λόγους και ώς μέλη του επιμελητηρίου, ζητούμε απο το ΔΣ του συλλόγου ξενοδόχων Αιδηψού:
1)Την δημόσια αποκατάσταση της αλήθειας,ώς φόρο τιμής στο επιμελητήριο.
2)Τον ελάχιστο σεβασμό τους προς τις δυο κυριες Ρογκα και Καλουτσου για τις ωρες που δαπάνησαν στις επαφες τους με τουριστικους πράκτορες ωστε να λάβουμε εμεις -τα μέλη-τις διευθυνσεις.
3)Την άμεση παύση του ΔΣ ξενοδόχων στο να καταχράζονται τον κόπο άλλων ανθρώπων παρουσιάζοντας τα  ως δικα τους έργα και αποτελεσματα ενεργειων και να τα επωφελειται- καταχρηστικά πάντα -το ΔΣ των ξενοδόχων.
Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο,ότι οι ξενοδόχοι ΔΕΝ είναι μέλη του επιμελητηρίου και ο φορέας τους είναι η ΠΟΞ (ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ).

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του Συλλόγου ενοικιαζομένων
Το ΔΣ της Ομοσπονδίας Ευβοιας-Σκύρου-Ανατολικης Στερεας

Η πρόεδρος 
Βογιατζή Ολγα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.