4 Απριλίου 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΑΤΣΟΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ –ΑΙΔΗΨΟΥ

                         

Το Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού επισκέφτηκε χθες, Δευτέρα 03/04/2017, ο Βουλευτής Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ Αναστάσιος (Τάσος) Πρατσόλης. Αρχικά, συνάντησε στην Αιδηψό εκπροσώπους των συλλόγων Ξενοδόχων, ενοικιαζομένων δωματίων, υδροθεραπευτηρίων και εμπόρων και συζήτησε μαζί τους σε εξαιρετικό κλίμα, για άλλη μια φορά το θέμα της πλαζ Αιδηψού στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται να εξευρεθεί λύση για την καλύτερη αξιοποίηση της. 

Στη συνέχεια, μετέβη στην Ιστιαία και επισκέφτηκε διαδοχικά το Ταχυδρομείο, το Δασαρχείο, το παράρτημα Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης, τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών, την Πολεοδομία και το Γραφείο Ενημέρωσης Φορολογουμένων. Συζήτησε διεξοδικά με τους υπαλλήλους, άκουσε προσεκτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην άσκηση των καθηκόντων τους και δεσμεύθηκε να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στην αντιμετώπισή τους. Από την πλευρά τους οι υπάλληλοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον που επέδειξε εκπρόσωπος της Πολιτείας και ζήτησαν αυτή η παραγωγική επικοινωνία που ξεκίνησε, να συνεχιστεί.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας συμμετείχε σε κομματική σύσκεψη στην Ιστιαία με τους άλλους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του νομού, με εκπροσώπους της Νομαρχιακής Επιτροπής και μέλη της Οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.