8 Μαΐου 2017

η «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» για τα εξεταστικά κέντρα


Με νέα απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας παραμένουν και τα δύο εξεταστικά κέντρα των Πανελληνίων εξετάσεων, του Γενικού Λυκείου Λίμνης και του Γενικού Λυκείου Μαντουδίου.
Η άμεση κινητοποίηση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, των Μαθητικών Κοινοτήτων, των Εκπαιδευτικών, των Φορέων, των Συλλόγων, των Τοπικών Κοινοτήτων και του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν καταλυτική για την ανάκληση των προηγούμενων αποφάσεων
και την επαναφορά λειτουργίας και των δύο εξεταστικών κέντρων του Δήμου μας τα οποία λειτουργούν εδώ και είκοσι χρόνια, βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία κυρίως των εξεταζόμενων μαθητών - μαθητριών αλλά και των οικογενειών τους.
Τα πραγματικά προβλήματα, τα πειστικά επιχειρήματα και η συλλογική προσπάθεια όλων - κόντρα στις τακτικές παράδοσης και άνευ όρων συμβιβασμούς που επέλεξαν κάποιοι οι οποίοι αντί να είναι μπροστά στον αγώνα για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος των μαθητών - μαθητριών και των γονιών τους επέλεξαν και αυτή την φορά την λιποταξία και την καλλιέργεια διχαστικών πρακτικών - κατάφεραν να πείσουν τα κέντρα λήψης των αποφάσεων με αποτέλεσμα να αρθεί η άνιση μεταχείριση και η ταλαιπωρία των παιδιών.
Ως δημοτική παράταξη συγχαίρουμε όλους όσους κινητοποιήθηκαν, αλλά και όσους αφουγκράστηκαν το δίκαιο αίτημα μας και επέφεραν αυτό το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο αποφορτίζει την ψυχολογική επιβάρυνση και επαναφέρει την ηρεμία των εξεταζόμενων μαθητών - μαθητριών, των παιδιών μας.
Ευχόμαστε σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές της Γ’ Λυκείου του Δήμου μας καλή επιτυχία στις εξετάσεις που σε λίγες μέρες θα κληθούν να δώσουν και οι προσπάθειές και οι κόποι τους να ευοδωθούν ώστε τα όνειρά τους να γίνουν πραγματικότητα. Καλή δύναμη και στους γονείς των παιδιών που ως άοκνοι συμπαραστάτες βρίσκονται πάντα δίπλα τους.
Για τη Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ  ΠΝΟΗ»»
Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

Γιάννης  Στεργίου

Γιάννης  Καντζούρας
Σοφία  Κωνσταντάκη - Φλώκου
Ελπίδα  Ψαρρού
Γιάννης  Κανελλόπουλος
Κική  Στέφου
Γιάννης  Μουργίας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.