5 Μαΐου 2017

δυο εξεταστικά κέντρα ζητά ο Δήμος και φορείς.


Σήμερα, Πέμπτη 4 Μαΐου 2017, στο Δημαρχείο Λίμνης, ο Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας κ. Χρήστος Καλυβιώτης συναντήθηκε με τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων Γενικού Λυκείου Μαντουδίου & Γενικού Λυκείου Λίμνης και με εκπροσώπους μαθητικών συμβουλίων και συζήτησαν το κρίσιμο θέμα της κατάργησης του ενός εξεταστικού κέντρου
Πανελληνίων Εξετάσεων, από τα δύο που λειτουργούσαν μέχρι σήμερα στα διοικητικά όρια του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι ομόφωνα ζητούν από την πολιτεία να παραμείνουν και τα δύο εξεταστικά κέντρα πανελλαδικών εξετάσεων στο Δήμο μας, με σκοπό:
Να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων στο Δήμο μας.
Να μην κλονιστεί η κοινωνική συνοχή στο Δήμο μας.
Οι γονείς να μην επιβαρυνθούν οικονομικά τη δύσκολη αυτή περίοδο.
Οι εξεταζόμενοι μαθητές πρέπει να προστατευθούν από πρόσθετο άγχος κατά την ευαίσθητη και κρίσιμη αυτή περίοδο της ζωής τους.
Επισημαίνουμε ότι, ουδέν οικονομικό όφελος προκύπτει από τον περιορισμό των εξεταστικών κέντρων, αλλά αντιθέτως προκύπτει μεγαλύτερη συνολική οικονομική ζημιά στην κοινωνία και στο κράτος.
Στην περίπτωση, που για οποιοδήποτε λόγο, προκύπτει οικονομική επιβάρυνση, αυτή θα καταβληθεί ιδιωτικά, ακόμη και προκαταβολικά αν χρειαστεί.
Για το κρίσιμο αυτό θέμα εκδόθηκε στις 03/05/2017 σχετικό ψήφισμα διαμαρτυρίας από Συλλόγους και Φορείς του Δήμου μας.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΖΗΤΟΥΜΕ

Το σεβασμό της πολιτείας στα παιδιά μας, στην τοπική κοινωνία μας και να παραμείνουν και τα δύο εξεταστικά κέντρα πανελλαδικών εξετάσεων στο Δήμο μας.

Η παρούσα διαμαρτυρία να κοινοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, στη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στους Βουλευτές του Νομού Ευβοίας και υπογράφετε ως κατωτέρω:

1.Ο Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, κ. Χρήστος Καλυβιώτης

2.Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Γενικού Λυκείου Μαντουδίου

3.Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Γενικού Λυκείου Λίμνης

4.Εκπρόσωποι μαθητικών συμβουλίων

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.