25 Μαΐου 2017

ΔΗΜΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ για την πρώην αντιδήμαρχο

ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες

Αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ενημερώσουμε για τις τελευταίες εξελίξεις και πράξεις της Δημοτικής Παράταξής μας, όσο αναφορά την αποκατάσταση της αλήθειας και την απομάκρυνση των πλασματικών εντυπώσεων, σε σχέση με την διαγραφή της πρώην Αντιδημάρχου Ιστιαίας – Αιδηψού και Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας κας Άννας Λουκατζίκου.
Η αποβολή ενός μέλους από την δημοτική μας παράταξη κάθε άλλο παρά ευχάριστο

γεγονός μπορεί να χαρακτηρισθεί. Για να αποφασισθεί δε και μάλιστα ομόφωνα κάτι τέτοιο θα πρέπει κυριολεκτικά να έχουν εξαντληθεί όλα τα περιθώρια αποτροπή της.
Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι όλα τα περιθώρια εξαντλήθηκαν και μάλιστα μετά από πολλές επαφές που πραγματοποιήθηκαν όλο αυτό το διάστημα. Εάν η κα. Λουκατζίκου μιλά για αιφνιδιασμό και έκπληξη αντιλαμβάνεστε την υποκρισία που κρύβουν τα αναγραφόμενα της, στις επιστολές που το τελευταίο διάστημα έχει δημοσιεύσει.
Το ερώτημα που τίθεται είναι ποια συμφέροντα εξυπηρετεί αυτή η συμπεριφορά; Ερώτημα το οποίο θα το απαντήσουν οι εξελίξεις στο απώτερο μέλλον.
Δεν θα απαντήσουμε στις ανυπόστατες επιστολές και συνεντεύξεις της που εξυπηρετούν μόνο την δημιουργία εντυπώσεων, διότι φροντίζει η ίδια και μάλιστα με γλαφυρό τρόπο να δικαιώσει απόλυτα τους λόγους διαγραφής της.
Με υποβολέα όπως διαπιστώνεται τον εγωισμό της και με γνώμονα την προσωπική της προβολή επιδεικνύει με απροκάλυπτη αλαζονεία το συλλογικό έργο της Δημοτικής Αρχής ως έργο της «θητείας της» περιφρονώντας τόσο τον συνδυασμό που την ανέδειξε όσο και την Διοικούσα Δημοτική Αρχή και τους συνεργάτες της. Αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη φέρει για πράγματα που δεν έχουν πραγματοποιηθεί πάντα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της και θέλει να καρπώνεται τα εύσημα για το συλλογικό έργο της Δημοτικής Αρχής.
Έχοντας ξεχάσει προφανώς, λόγω της ανυπαρξίας της, πως ήταν ορισμένη υπεύθυνη για την λειτουργία και το αντικείμενο ευθύνης του Τμήματος Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, αγνόησε στην δική της ανασκόπηση των έργων της «θητείας της» τα δεκάδες άλλα έργα και παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί σε όλο το εύρος της Δημοτικής μας Ενότητας, τα οποία και συνολικά θα γίνουν γνωστά στους Δημότες μας με τον λεπτομερή απολογισμό που σύντομα θα δημοσιευθεί.
Πρέπει να γίνει πλήρως κατανοητό σε όλους όσους προσπαθούν να ανακόψουν το έργο της Δημοτικής Αρχής, ότι δεν διαπραγματευόμαστε για κανένα αντάλλαγμα την ακεραιότητα του ορθόδοξου τρόπου σκέψης και συμπεριφοράς και μάλιστα από αυτούς που αποκτούν δικαιώματα εξουσίας λόγω της ιδιότητας που φέρουν. Η συλλογικότητα, η ομοψυχία, η εντιμότητα και το κοινό συμφέρον του τόπου μας, είναι αυτά που μας ενώνουν και δεν πρόκειται να ταλαντευτούμε υπό τον εκβιασμό, εκφοβισμό και την πίεση κανενός.
Θα διαφυλάξουμε τις αρχές μας και θα τις υπερασπιζόμαστε συλλογικά με πηγαία δύναμη την εντολή, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.