4 Ιουλίου 2017

ΝΕΑ ΠΝΟΗ: καταγγέλλουμε πολιτικά την απαξίωση τόσο του δημοτικού συμβουλίου


Ως δημοτική παράταξη βρισκόμαστε για άλλη μια φορά στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλομε τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις της δημοτικής αρχής του κ. Καλυβιώτη, που στόχο έχουν την απαξίωση και τον ευτελισμό των θεσμικών οργάνων του Δήμου, πρακτικές που έχουν οδηγήσει το Δήμο σε πλήρη διάλυση.
Για άλλη μια φορά η διοίκηση του Δήμου αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων αφού δεν στάθηκε ικανή να δώσει λύση σε υπηρεσιακά θέματα με αποτέλεσμα να μην
πραγματοποιηθεί η σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου σύμφωνα με την αριθ. πρωτ.: 6075/28-06-2017 πρόσκληση.
Ο ανεύθυνος και επιπόλαιος χειρισμός των δημοτικών πραγμάτων - υποθέσεων από τον κ. Καλυβιώτη έχει βάλει το Δήμο σε περιπέτειες τις οποίες ο τόπος και οι δημότες θα πληρώσουν με βαρύ τίμημα στο άμεσο μέλλον.
Θέματα πολιτών, επαγγελματιών, προσωπικού, προγραμματισμού, πολιτισμού - αθλητισμού, δημοτικών υποθέσεων, πολιτικής προστασίας, καθαριότητας, φωτισμού κ.α. παραπέμπονται στις καλένδες ή μετατίθενται σε αόριστο χρόνο με καταστροφικές συνέπειες για τον τόπο και τους πολίτες.
Ως παράταξη έχουμε κάνει επανειλημμένες προτάσεις και αναφορές τόσο για την λειτουργία του θεσμικού οργάνου όσο και την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν το Δήμο μας. Η στάση ευθύνης της παράταξης μας απαξιώνεται από την δημοτική αρχή του κ. Καλυβιώτη που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η καρέκλα του δημαρχιακού θώκου και η εξυπηρέτηση των ελαχίστων «δικών» του.
Επειδή το αυτόδιοικητικό μας ήθος δεν μας επιτρέπει να κάνουμε αναφορές και καταγγελίες σε ανώτερες αρχές όπως συνηθίζει ο κ. Καλυβιώτης, βγαίνουμε μπροστά σε όλους εσάς τους πολίτες του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας και καταγγέλλουμε πολιτικά την απαξίωση τόσο του δημοτικού συμβουλίου όσο και των θεσμικών διαδικασιών του.
Δηλώνουμε με τον ποιο κατηγορηματικό τρόπο πως θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προστατεύσουμε το κύρος του κορυφαίου οργάνου διοίκησης του Δήμου, αλλά και να βάλουμε φρένο στην κατηφορική πορεία της οπισθοδρόμησης που οδηγείται ο Δήμος.

Για τη Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ  ΠΝΟΗ»»
Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

Γιάννης  Στεργίου
Γιάννης  Καντζούρας
Σοφία  Φλώκου - Κωνσταντάκη
Ελπίδα  Ψαρρού
Γιάννης  Κανελλόπουλος
Κική  Στέφου
Γιάννης  Μουργίας


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.