29 Οκτωβρίου 2017

28η Οκτώβρη στην Ιστιαία


Ο ΔΗΜΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ1940


Υπάρχουν κάποιες στιγμές στην ιστορία του λαού μας, που μπορούν να λειτουργήσουν διαχρονικά ως τονωτικά ελιξίρια της εθνικής μας αξιοπρέπειας, όταν αυτή το έχει ανάγκη. Μια τέτοια στιγμή είναι και το φωτεινό έπος της 28ης Οκτωβρίου 1940.  Ένα έπος, που πάνω απ’ όλα απέδειξε στην πράξη την υπεράνθρωπη δυναμική της ενότητας των
Ελλήνων. Απόρροια αυτής της ενότητας το ανυπέρβλητο ψυχικό σθένος του λαού μας με το οποίο αντιμετώπισε και συνέτριψε τις ανίκητες μέχρι τότε φασιστικές ορδές του Μουσολίνι.
Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού, που με σεβασμό στην ιστορική μνήμη τίμησε κι εφέτος της Εθνική μας Γιορτή, ευελπιστεί πως οι Δημότες μας μαζί με όλους τους Έλληνες θα ξεπεράσουν κάθε δυσκολία της ζοφερής εποχής μας, έχοντας ως φωτεινά ορόσημα τις μεγάλες στιγμές της ιστορίας των προγόνων μας.
Για όλες τις φετινές εξαιρετικές εκδηλώσεις σε όλα τα Δ.Δ. του Δήμου μας, η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου ευχαριστεί θερμότατα όλους όσους συνέβαλαν για την οργάνωσή τους. Τους υπαλλήλους και συνεργάτες του Δήμου, τους κατά τόπους φορείς, τις Υπηρεσίες και ιδιαίτερα βεβαίως τους εκπαιδευτικούς μας και τους μαθητές.   Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.