2 Οκτωβρίου 2017

ο Α.Πρατσόλης στην Αιδηψό


Το Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού επέλεξε ο Βουλευτής Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ Αναστάσιος (Τάσος) Πρατσόλης, για να αποχαιρετήσει  τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου, με αφορμή πρόσκληση της Δημάρχου Ιστιαίας-Αιδηψού κας Λίνας Ευσταθίου για το 1ο Edipsos
Multisport and Wellness Festival. 
Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου το πρωί συναντήθηκε με την Ο.Μ. Ιστιαίας-Αιδηψού και συζήτησε μαζί τους θέματα που αφορούν συνολικά το Δήμο. 
Το απόγευμα βρέθηκε με εκπροσώπους των Συλλόγων Ξενοδόχων Αιδηψού και Ενοικιαζόμενων Δωματίων Ευβοίας και υπήρξε πλούσια  ανταλλαγή απόψεων.
Το βράδυ, παραβρέθηκε στην Τελετή Έναρξης του 1ου Edipsos  Multisport and Wellness Festival.
Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου το πρωί, συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Αιδηψού και με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αιδηψού. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη Λουτρόπολη της Αιδηψού, για τα οποία ο Βουλευτής έχει δείξει έμπρακτα την υποστήριξή του και για πολλά απ’ αυτά έχουν ήδη δρομολογηθεί λύσεις. Δήλωσε άλλωστε την αμέριστη συμπαράστασή του για οτιδήποτε χρειαστεί η περιοχή αλλά και την πλήρη ενεργοποίησή του σ’ αυτή την κατεύθυνση.
Στη συνέχεια συναντήθηκε με κατοίκους του Νέου Πύργου και των Ωρεών, όπου σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους κατοίκους αυτών των περιοχών. 
Όλες αυτές οι συναντήσεις εντάσσονται στη διαδικασία για ενημέρωση των πολιτών για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα στην οποία συμμετέχουν Βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Κυρίως όμως για να βρεθούν λύσεις σε προβλήματα καθημερινότητας, παρά τις δύσκολες δημοσιονομικά συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.