Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

για την ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

Ζήσης Κωνσταντίνου
 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση στους Βουλευτές του Νομού της Ευβοίας και στα κόμματα της ΕΛΛΑΣ. Με γνώση την δυσκολία της ΨΗΦΟΥ για την όποια ονομασία του κράτους των Σκοπίων. Θα ήθελα να θυμίσω  χωρίς να είμαι ιστορικός ότι όλα ξεκίνησαν και από τα δικά μας ματωμένα χώματα, της Εύβοιας. Η περιοχή όπου ήταν  η πρωτεύουσα του βασιλείου του Μεγάλου Αλέξανδρου ονομαζόταν Αίγες. Στην Λίμνη Εύβοιας έτσι ονομαζόταν η περιοχή της πόλης μας στην αρχαία Ελλάδα αργότερα θα φτάσουν στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ως άποικοι πολλά χρόνια πριν γεννηθεί ο Μέγας Αλέξανδρος δίνοντας το όνομα στην περιοχή.
Το όνομα που θέλουν χρόνια τώρα οι ‘’φίλοι‘’ μας να δώσουν στα Σκόπια δεν τους ανήκει. Και οι ίδιοι οι Σλάβοι γνωρίζουν ότι δεν έχουν σχέση με τους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. Στις 3 Ιουνίου του 1992 ο Κίρο Γκλιγκόροφ είχε πει  ότι ήρθαν στην περιοχή τον 6 μ.Χ αιώνα και ότι είναι Σλάβοι. Υπάρχει ανάλογο βίντεο στο youtube.com
Τώρα που όλοι γνωρίζουν ότι η ΕΛΛΑΣ έχει κοιτάσματα άλλα και σπάνιες Γαίες, όπως και η Εύβοια, έχουν βαλθεί μέσου ενός ψευδοκράτους να καρπωθούν τμήμα της ΕΛΛΑΣ. Το όποιο όνομα είναι το άλλοθι για να αρπάξουν τμήμα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας.
Αν τώρα τα γνωρίζετε όλα αυτά άλλα πιέζεστε από κάτι ή από κάποιους λόγους να ψηφίσετε τα ‘’σχέδια’’ του κ. Μ. Νίμιτς ας το σκεφτείτε καλύτερα. Σας το λέω γιατί πολύ απλά θα διαλυθεί το κράτος των Σκοπίων. Τότε εσείς που θα έχετε με την ΨΗΦΟ σας δωρίσει το όνομα, θα είναι ΝΤΡΟΠΗ για την οικογένεια σας και την πατρίδα μας. Δεν θα χωράει τότε  μια συγνώμη…..
Έτσι για να μείνετε στην ιστορία, σε ΣΑΣ έτυχε η ΨΗΦΟ σας να βαραίνει το παρόν αλλά και το ΜΕΛΛΟΝ σας .Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι Ελληνική για πολλούς λόγους. Εσείς τώρα ξέρετε ότι όποιο όνομα και να μας πουν δεν θα μακροημερεύσει το κράτος των Σκοπίων.
ΟΧΙ ΣΕ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Αν εμείς ΔΕΝ δεχτούμε το γνωρίζουν όλοι τους καλά, θα πάψουν να το λένε οι Σκοπιανοί.
Αν πάλι σας κρατάνε για τις καρέκλες που πήρατε τότε στους νεότερους που θα έρθουν με φόρα θα κουραστούν λίγο παραπάνω για να διορθώσουν και αυτό το ηλίθιο λάθος. Φανταστείτε όμως στο Μέλλον όταν δεν θα υπάρχουν τα Σκόπια σαν κράτος τι θα λέτε?
Σε τρία χρόνια ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.
Σε κάθε Ελληνικό σπίτι υπάρχει πόνος από τον θάνατο είτε από ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ-ΚΚΕ είτε από ΔΕΞΙΟΥΣ. Επειδή έτσι θέλησαν οι Μεγάλες Δυνάμεις και εμείς τους κάναμε δώρο τόσες γενιές σε έναν καταστροφικό Εμφύλιο.
Όταν είμαστε ενωμένοι ο ΄΄εχθρός΄΄ ΜΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ.Tα λάθη του χθες ας μας κάνουν σώφρονες. Ήρθε η ώρα να ζητήσουμε ΣΥΓΝΩΜΗ από τον ΘΕΟ και από τους ανθρώπους.

                                                                          ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΙΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μετασχηματιστές που κάνουν... ΜΠΑΜ!

Η ΔΕΗ χρησιμοποιεί στο δίκτυο της μετασχηματιστές διανομής με πλήρωση ελαίων (λαδιού), γιατί το λάδι έχει διηλεκτρικές και ψυκτικές ιδιότητες. Όταν προκληθεί εσωτερικό βραχυκύκλωμα το λάδι διασπάται σε εύφλεκτα αέρια (μεθάνιο, κτλ) και τότε δημιουργείται υπερπίεση η οποία οδηγεί σε διάρρηξη του δοχείου του μετασχηματιστή, σε ανάφλεξη των αερίων (λόγω της υψηλής θερμοκρασίας στο σημείο του βραχυκυκλώματος και της επαφής του με το οξυγόνο του αέρα) και στη συνέχεια σε έκρηξη. Το σημείο ανάφλεξης του λαδιού είναι 140 βαθμοί Κελσίου. Το λάδι δεσμεύει το νερό, για το λόγο αυτό απαιτείται θέρμανση με παράλληλη δημιουργία κενού και φυγοκέντριση του με μηχανή καθαρισμού για την αφύγρανση του. Κατά τη διαδικασία μείωσης του φορτίου ενός μετασχηματιστή, δηλαδή της συστολής του υγρού πλήρωσης, δημιουργείται συμπύκνωση υδρατμών στο δοχείο διαστολής, τους οποίους φέρνει ο αέρας που εισέρχεται σ'  αυτό μέσω του αφυγραντήρα στους μετασχηματιστές ισχύος ή του αναπνευστικού πώματο

ο δρόμος της απώλειας

του ΠΒ   στις Ροβιές οι ταμπέλες κλείνουν ένα ανοιχτό δρόμο... Φαντάσου να βιάζεσαι να προφτάσεις το φέρρυ στον Αγιόκαμπο ξεκινώντας από τη Λίμνη.Μόλις φτάσεις στη στροφή για Βουτά Ιστιαία, βλέπεις και τρελαίνεσαι, τα τόξα να σου δείχνουν υποχρεωτικά πορεία για Αιδηψό μέσω Ιστιαίας. Να γκαζώνεις στο δρόμο προς Βουτά για να κερδίσεις τον παραπάνω χρόνο που χρειάζεσαι,

Η Εκδήλωση για την ΕΛΔΥΚ στο Σπαθάρι

  της Γιάννας Κορέλη -Μπουλουγούρη φωτο Γιάννη Δραπανιώτη Το Σάββατο   14 Σεπτεμβρίου 2019 έγινε με κάθε επισημότητα   η καθιερωμένη τελετή απόδοσης τιμών στους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου κατά την Τουρκική εισβολή τον Ιούλιο και Αύγουστο του 1974. Τη φετινή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι εξής: Ο πρέσβης   της Κυπριακής   Δημοκρατίας κ. Κενεβέζος Κυριάκος   Ο εκπρόσωπος της   Σχολής Πεζικού Χαλκίδας συνταγματάρχης κ.   Πράγιας Αντώνιος, επικεφαλής στρατιωτικής αντιπροσωπείας.    Ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας περιφερειακός σύμβουλος κ. Τοουλιάς Ανδρέας,     Ο   διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Μαντουδίου     Αστυνόμος Β’ κ. Ντούλμας Δημήτριας   Ο προϊστάμενος του Λιμενικού Σταθμού Μαντουδίου   Υποπλοίαρχος Λιμενικού κ . Ζυγογιάννης Κωνσταντίνος    Ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μαντουδίου,   πυρονόμος   κ. Φίφας Αθανάσιος     Ο Δήμαρχος   Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας κ. Τσαπουρν