Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου


Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων πρώην Δημαρχείο Κηρέως στην Τοπική Κοινότητα κοινότητα Μαντουδίου , την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018, ώρα 18:30, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

1.ΘΕΜΑ: «Αίτημα Δημοτικών Συμβούλων για την υπόθεση της κοπής δύο κυπαρισσιών στην Τ.Κ Μαντουδίου »
2.ΘΕΜΑ : Προσδιορισμός των μηχανημάτων έργου ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού ως συνέχεια της υπ. αρίθμ. Νο 37/2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί ένταξης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ » κατόπιν της πρόσκλησης ΙΙ του Υπουργού Εσωτερικών με τίτλο «Προμήθεια μηχανημάτων έργου ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού»
3.ΘΕΜΑ: « Απόδοση εξηγήσεων από τον Δήμαρχο σχετικά με την 40/2017 αγωγή ενώπιον του ειρηνοδικείου Ιστιαίας που υποβλήθηκε εναντίον του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας από τον ίδιο του τον Δήμαρχο.»
4.ΘΕΜΑ: Ορισμός δύο (2) μελών από τη μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου για την συμμετοχή τους στην Εκτελεστική Επιτροπή, στις περιπτώσεις που η Εκτελεστική Επιτροπή επιλαμβάνεται ως συλλογικό πειθαρχικό όργανο.
5.ΘΕΜΑ : Προσδιορισμός των σχολείων στα οποία θα καταμεριστεί το ποσό της χρηματοδότησης ως συνέχεια της υπ. αρίθμ. Νο 36/2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί ένταξης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ » κατόπιν της πρόσκλησης ΙΙ του Υπουργού Εσωτερικών με τίτλο «Επισκευή , συντήρηση σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις»
6.ΘΕΜΑ : Αίτηση Κας Πανωραίας Τζοβάνα ( ΚΑΠΗ Μαντουδίου)
7.ΘΕΜΑ: Αίτηση ένωσης συνταξιούχων Ν. Ευβοίας για την κατασκευή ράμπας για ΑΜΕΑ στην πλατεία Μαντουδίου
8.ΘΕΜΑ: Ανάκληση της αριθμ. 50/2016 απόφασης Δημοτικού συμβουλίου κατ΄εφαρμογή του ν.4412/2016
9.ΘΕΜΑ : Αίτηση Δημοτικών συμβούλων με θέμα Αναβάθμιση της ιστοσελίδας του Δήμου Malian.gov.gr
10.ΘΕΜΑ : Καθορισμός θέσεων παρέμβασης για την συντήρηση της δημοτικής οδού προς ιερά μονή όσιου Δαυϊδ σύμφωνα με το Αρ. πρωτ.: 52156/963 15-03-2018 έγγραφο της Δ/νσης τεχνικών έργων Π.Ε Εύβοιας . (Αίτημα Κου Στεργίου Ιωάννη).
11.ΘΕΜΑ : Λειτουργία Μουσείων εντός της εδαφικής Περιφέρειας του Δήμου. (Αίτημα Κου Στεργίου Ιωάννη).
12.ΘΕΜΑ : Αίτηση Δημοτικών Συμβούλων αριθμ. Πρωτ.12133/11-12-2017 με θέμα: «Ενημέρωση από τον Δήμαρχο σχετικά με τις αγωγές που υπεβλήθησαν από δήθεν εθελοντές κατά του Δήμου»
13.ΘΕΜΑ: Έγγραφο Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (αρ.πρωτ.2162/22-6-2017 με θέμα «Συγκέντρωση υπογραφών για την διεκδίκηση του επαναπατρισμού του αγάλματος της Αφροδίτης της Μήλου »)
14.ΘΕΜΑ : η αρίθμ. 6/2017 απόφαση της Α/βάθμιας Σχολικής επιτροπής περί έγκρισης «Απολογισμού οικονομικού βέτους 2016»
15.ΘΕΜΑ : η αρίθμ. 9/2017 απόφαση της Β/βάθμιας Σχολικής επιτροπής περί έγκρισης «Απολογισμού οικονομικής διαχείρισης έτους 2016»
16.ΘΕΜΑ: Η αριθμ. 85/2016 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής περί «Έγκρισης ταμειακού απολογισμού οικονομικού έτους 2015»
17.ΘΕΜΑ: Η αριθμ. 28/2017 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής περί «Σύνταξης κι έγκρισης οικονομικών καταστάσεων καθώς και έκθεση Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης –Αγίας Άννας έτους 2014»
18.ΘΕΜΑ: Η αριθμ.66/2015 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής περί «Έγκρισης ταμειακού απολογισμού οικονομικού έτους 2014»
19.ΘΕΜΑ: Η αριθμ.146/2017 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής με θέμα «Εισηγητική Έκθεση Β΄τριμήνου 2017 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού »
20.ΘΕΜΑ: Η αριθμ.147/2017 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής με θέμα «Εισηγητική Έκθεση Γ΄τριμήνου 2017 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού »
21.ΘΕΜΑ : Συγκρότηση επιτροπών παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών σύμφωνα με το Αριθμ. Πρωτ.: 1430/01-03-2018 έγγραφο της Δ/νσης Διοκ. & Οικ. Υπηρεσιών.
22.ΘΕΜΑ : Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών (Φασαράκη Αργυρώ , IT MASTER – Δημ. Κοψομύτης , Ζησίμου Ασημένια ).
23.ΘΕΜΑ: Παράταση της επιτροπής παραλαβής προμηθειών (παρ. 11δ του αρ. 221 Ν.4412/2016) όπως αυτή συγκροτήθηκε με την 149/2017 Α.Δ.Σ , μέχρι την λήξη των 10224/17 & 11833/2017 συμβάσεων.
24.ΘΕΜΑ : Η αριθμ. 8/2016 απόφαση Τοπικού Συμβουλίου Τ.Κ Μαντουδίου.
25.ΘΕΜΑ : Αίτηση του πολιτιστικού Συλλόγου Κηρίνθου.
Ο Πρόεδρος
Δημοτικού Συμβουλίου
Χατζής Ανδρέας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μετασχηματιστές που κάνουν... ΜΠΑΜ!

Η ΔΕΗ χρησιμοποιεί στο δίκτυο της μετασχηματιστές διανομής με πλήρωση ελαίων (λαδιού), γιατί το λάδι έχει διηλεκτρικές και ψυκτικές ιδιότητες. Όταν προκληθεί εσωτερικό βραχυκύκλωμα το λάδι διασπάται σε εύφλεκτα αέρια (μεθάνιο, κτλ) και τότε δημιουργείται υπερπίεση η οποία οδηγεί σε διάρρηξη του δοχείου του μετασχηματιστή, σε ανάφλεξη των αερίων (λόγω της υψηλής θερμοκρασίας στο σημείο του βραχυκυκλώματος και της επαφής του με το οξυγόνο του αέρα) και στη συνέχεια σε έκρηξη. Το σημείο ανάφλεξης του λαδιού είναι 140 βαθμοί Κελσίου. Το λάδι δεσμεύει το νερό, για το λόγο αυτό απαιτείται θέρμανση με παράλληλη δημιουργία κενού και φυγοκέντριση του με μηχανή καθαρισμού για την αφύγρανση του. Κατά τη διαδικασία μείωσης του φορτίου ενός μετασχηματιστή, δηλαδή της συστολής του υγρού πλήρωσης, δημιουργείται συμπύκνωση υδρατμών στο δοχείο διαστολής, τους οποίους φέρνει ο αέρας που εισέρχεται σ'  αυτό μέσω του αφυγραντήρα στους μετασχηματιστές ισχύος ή του αναπνευστικού πώματο

ο δρόμος της απώλειας

του ΠΒ   στις Ροβιές οι ταμπέλες κλείνουν ένα ανοιχτό δρόμο... Φαντάσου να βιάζεσαι να προφτάσεις το φέρρυ στον Αγιόκαμπο ξεκινώντας από τη Λίμνη.Μόλις φτάσεις στη στροφή για Βουτά Ιστιαία, βλέπεις και τρελαίνεσαι, τα τόξα να σου δείχνουν υποχρεωτικά πορεία για Αιδηψό μέσω Ιστιαίας. Να γκαζώνεις στο δρόμο προς Βουτά για να κερδίσεις τον παραπάνω χρόνο που χρειάζεσαι,

Η Εκδήλωση για την ΕΛΔΥΚ στο Σπαθάρι

  της Γιάννας Κορέλη -Μπουλουγούρη φωτο Γιάννη Δραπανιώτη Το Σάββατο   14 Σεπτεμβρίου 2019 έγινε με κάθε επισημότητα   η καθιερωμένη τελετή απόδοσης τιμών στους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου κατά την Τουρκική εισβολή τον Ιούλιο και Αύγουστο του 1974. Τη φετινή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι εξής: Ο πρέσβης   της Κυπριακής   Δημοκρατίας κ. Κενεβέζος Κυριάκος   Ο εκπρόσωπος της   Σχολής Πεζικού Χαλκίδας συνταγματάρχης κ.   Πράγιας Αντώνιος, επικεφαλής στρατιωτικής αντιπροσωπείας.    Ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας περιφερειακός σύμβουλος κ. Τοουλιάς Ανδρέας,     Ο   διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Μαντουδίου     Αστυνόμος Β’ κ. Ντούλμας Δημήτριας   Ο προϊστάμενος του Λιμενικού Σταθμού Μαντουδίου   Υποπλοίαρχος Λιμενικού κ . Ζυγογιάννης Κωνσταντίνος    Ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μαντουδίου,   πυρονόμος   κ. Φίφας Αθανάσιος     Ο Δήμαρχος   Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας κ. Τσαπουρν