29 Μαΐου 2018

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επίσκεψη του πατριάρχη

ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ - ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ - ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Ι.Μ. ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ

Κατά το διήμερο (02 και 03-06-2018) της επίσημης επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχου, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Λίμνης - Μαντουδίου - Αγίας Άννας.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις
παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.
Από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων και προσκυνητών - επισκεπτών.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.
Ειδικότερα:
Η κίνηση όλων των οχημάτων με κατεύθυνση την Ι.Μ. Οσίου Δαυίδ θα πραγματοποιείται ελεγχόμενα και ΜΟΝΟΝ από την Επ. Οδό Ροβιών - Ιστιαίας.
Η στάθμευση των όλων των οχημάτων θα πραγματοποιηθεί στους χώρους που θα σας υποδείξουν οι ρυθμιστές τροχονόμοι.
Η αποχώρηση όλων των Ι.Χ.Ε. οχημάτων θα πραγματοποιηθεί μετά την αποχώρηση του Οικουμενικού Πατριάρχου και σύμφωνα με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.
Η αποχώρηση όλων των ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ θα πραγματοποιηθεί μετά την αποχώρηση του Οικουμενικού Πατριάρχου και σύμφωνα με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Κατά τις ώρες 17:30 έως 18:15 και 20:30 έως 21:15 μμ 02-06- 2018 θα υπάρξει πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στις οδούς περιμετρικά της Ι.Μ. Οσίου Δαυίδ.
Κατά τις ώρες 06:15 έωο 07:00 και 11:30 έως 12:15 πμ 03-06- 2018 θα υπάρξει πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στις οδούς περιμετρικά της Ι.Μ. Οσίου Δαυίδ.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας.
Με τη βοήθεια σας, θα συμβάλλετε καθοριστικά στην ομαλή
και απρόσκοπτη πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.