γκάλοπ δημοτικών εκλογών 2014

αντικειμενικά γκάλοπ

Στο μπλογκ της Βόρειας Εύβοιας , σαν μέσο μαζικής ενημέρωσης που σέβεται τον εαυτό του, χρειάστηκε να κάνουμε και μεις γκάλοπ,οπότε μετά από ενδελεχή έλεγχο και επεξεργασία των αποτελεσμάτων, σας ανακοινώνουμε:
Το προσωπικό,οι τεχνικοί, οι καθαρίστριες, οι χρηματοδότες,οι χειριστές Η/Υ,οι διορθωτές,οι υπεύθυνοι σύνδεσης με φέισμπουκ και τουίτερ καθώς και οι σύζυγοι αυτών, επιλέγουμε τους συνδυασμούς του Βασίλη Παζάρα με Λογισμό και μ' όνειρο στον κάτω Δήμο, το συνδυασμό της Νατάσας Φούρναρη ο Δήμος είσαι Συ στον πάνω Δήμο και τον Συνδυασμό του μοναδικού Βορειοευβοιώτη υποψήφιου περιφερειάρχη Βαγγέλη Αποστόλου η Στερεά σε νέα τροχιά για τη περιφέρεια.
Τα ποσοστά των απαντήσεων και για τους τρεις είναι 100% , βγάζοντάς μας από κάθε υποχρέωση προσποιητής ανεξαρτησίας. Δεν υπάρχουν άλλοι!
Για την επόμενη Κυριακή στις ευρωεκλογές δεν στάθηκε καν ανάγκη να κάνουμε πολυδάπανα γκάλοπ:Στις 25 ψηφίζουμε στις 26 τους διώχνουμε.
Διεκδικώντας για πρώτη φορά σταυρό προτίμησης, κάποιοι από τους  υπαλλήλους μας αισθάνονται παράξενα.Γκάλοπ για αυτούς δεν κάνουμε, γιατί δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε τεχνικά.Πρέπει να ρωτάς και ταυτόχρονα να είσαι ο απέναντι!
Καλές εκλογές, σκεπτόμενοι με λογισμό και μ' όνειρο  ότι ο Δήμος είσαι Εσύ και ταυτόχρονα προσέχοντας τη Στερεά  να μπαίνει σε νέα τροχιά ξεκινώντας από τους Παπάδες.

Σχόλια