15 Ιουλίου 2013

ο Βιολογικός Καθαρισμός Μαντουδίου λειτουργεί άψογαΔΗΜΟΣ 
ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ – ΛΙΜΝΗΣ – ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


Τα τελευταία 2,5 χρόνια που έχω ως Δήμαρχος την ευθύνη του νέου Καλλικρατικού Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, βλέπω μια κλιμακούμενη τυφλή αντίδραση από ανθρώπους με δήθεν υπέρμετρη ευαισθησία για το περιβάλλον, παρουσιαζόμενοι ως εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων μοιράζουν ανακοινώσεις και αποστέλλουν έγγραφα με
ψευδή και ανακριβή περιεχόμενο, παραπληροφορώντας Πολίτες και Υπηρεσίες.
Τις τελευταίες ημέρες και μεσούσης της θερινής περιόδου ο ανύπαρκτος σύλλογος Κireas.org με πληρωμένους διανομείς μοίρασε φυλλάδια στα οποία κάνει λόγω για προβληματική λειτουργία του αγωγού διάθεσης των επεξεργασμένων λυμάτων – καθαρού νερού από το Βιολογικό Καθαρισμό του Μαντουδίου.
Η κίνησή τους αυτή,  ένα και μόνο στόχο, έχει την τρομοκράτηση των λουόμενων της παραλίας Κυμασίου και της δυσφήμισης της περιοχής.
Ως Δήμαρχος θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ο Βιολογικός Καθαρισμός Μαντουδίου λειτουργεί άψογα και τα επεξεργασμένα νερά οδηγούνται στον τελικό αποδέκτη σύμφωνα με τη μελέτη καθώς επίσης και σύμφωνα με το Μητρώο ταυτοτήτων υδάτων κολύμβησης της Ελλάδας της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων του ΥΠ.Ε.Κ.Α. οι παραλίες του Δήμου μας, συμπεριλαμβανομένης της παραλίας Κυμασίου, κατατάσσονται στην κατηγορία εξαιρετικής ποιότητας.    
Καλώ τους συκοφάντες να σταματήσουν το βρώμικο παιχνίδι τους, γιατί το μόνο που καταφέρνουν είναι να βλάπτουν την περιοχή και τους Πολίτες.
Αυτός ο τόπος από ανεύθυνες κραυγές έχει υποστεί τεράστια ζημιά με βαρύ το τίμημα της φτώχειας, της ανεργίας και της απελπισίας των κατοίκων.
Αν το πρόβλημά τους είναι ο Δήμαρχος ας εκτονώσουν την οργή τους στο πρόσωπό του και όχι στην περιοχή και στους κατοίκους.
Η στοχευμένη προσπάθεια ορισμένων υποβάθμισης και συκοφάντησης ενός προικισμένου τόπου, όπως ο δικός μας, δεν πρέπει να πείσει και να αφήσει αδιάφορο κανένα σκεπτόμενο πολίτη.
    

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ – ΛΙΜΝΗΣ – ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ


ΑΝΕΣΤΗΣ ΨΑΡΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.