4 Σεπτεμβρίου 2014

Μεταφορά όλων των υπηρεσιών του Δήμου στη Λίμνη
Είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σύντομα ο Καλυβιώτης

Στην μεταφορά όλων των υπηρεσιών στην πρωτεύουσα του Δήμου τη Λίμνη προτίθεται να προχωρήσει σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο νέος Δήμαρχος Μαντουδίου- Λίμνης- Αγίας Άννας Χρήστος Καλυβιώτης. Ο ίδιος φαίνετε να είναι αποφασισμένος, επικαλούμενος την πίστη εφαρμογή του οργανογράμματος όπως αυτό είναι καταρτισμένο και ψηφισμένο από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή. 

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, στην  προοπτική αυτή  αντέδρασαν σύμβουλοι της Δημοτικής Ενότητας Κηρέα, οι οποίοι και εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Μαντουδίου, την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου. Οι όποιες διαφωνίες όμως,  φαίνεται ότι κάμφθηκαν προς το παρόν, αφού έλαβαν τη διαβεβαίωση ότι θα μετακινηθούν σε πρώτη φάση μόνοι οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών. 

Έτσι αφού η προηγούμενη Δημοτική Αρχή  αποψίλωσε από υπηρεσίες την  Δημοτική Ενότητα Νηλέα  ήρθε η σειρά της Δημοτικής Ενότητας Κηρέα να μείνει δίχως υπηρεσίες.  Το θέμα όμως είναι αν αυτό θα προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες προς τους πολίτες σε όλη την έκταση του Δήμου ή θα προστεθούν και άλλα προβλήματα που έφερε η απομάκρυνση των κεντρικών υπηρεσιών όπως η Δ.Ο.Υ , ο ΟΤΕ, το ΙΚΑ κλπ. 

Οι υπηρεσίες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Δήμου, είναι:


Από αυτές υπάρχουν αποκεντρωμένες υπηρεσίες που είναι εγκατεστημένες στην έδρα των Δημοτικών Ενοτήτων και σύμφωνα με το οργανόγραμμα αποτελείτε από τα εξής τρία γραφεία:
1.Γραφείο Διοικητικών , Οικονομικών Θεμάτων και Εξυπηρέτησης του Πολίτη
2. Γραφείο Συντήρησης Υποδομών
3.Γραφείο ΚΕΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.