Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΗΜΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ για την πρώην αντιδήμαρχο

ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες

Αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ενημερώσουμε για τις τελευταίες εξελίξεις και πράξεις της Δημοτικής Παράταξής μας, όσο αναφορά την αποκατάσταση της αλήθειας και την απομάκρυνση των πλασματικών εντυπώσεων, σε σχέση με την διαγραφή της πρώην Αντιδημάρχου Ιστιαίας – Αιδηψού και Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας κας Άννας Λουκατζίκου.
Η αποβολή ενός μέλους από την δημοτική μας παράταξη κάθε άλλο παρά ευχάριστο

γεγονός μπορεί να χαρακτηρισθεί. Για να αποφασισθεί δε και μάλιστα ομόφωνα κάτι τέτοιο θα πρέπει κυριολεκτικά να έχουν εξαντληθεί όλα τα περιθώρια αποτροπή της.
Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι όλα τα περιθώρια εξαντλήθηκαν και μάλιστα μετά από πολλές επαφές που πραγματοποιήθηκαν όλο αυτό το διάστημα. Εάν η κα. Λουκατζίκου μιλά για αιφνιδιασμό και έκπληξη αντιλαμβάνεστε την υποκρισία που κρύβουν τα αναγραφόμενα της, στις επιστολές που το τελευταίο διάστημα έχει δημοσιεύσει.
Το ερώτημα που τίθεται είναι ποια συμφέροντα εξυπηρετεί αυτή η συμπεριφορά; Ερώτημα το οποίο θα το απαντήσουν οι εξελίξεις στο απώτερο μέλλον.
Δεν θα απαντήσουμε στις ανυπόστατες επιστολές και συνεντεύξεις της που εξυπηρετούν μόνο την δημιουργία εντυπώσεων, διότι φροντίζει η ίδια και μάλιστα με γλαφυρό τρόπο να δικαιώσει απόλυτα τους λόγους διαγραφής της.
Με υποβολέα όπως διαπιστώνεται τον εγωισμό της και με γνώμονα την προσωπική της προβολή επιδεικνύει με απροκάλυπτη αλαζονεία το συλλογικό έργο της Δημοτικής Αρχής ως έργο της «θητείας της» περιφρονώντας τόσο τον συνδυασμό που την ανέδειξε όσο και την Διοικούσα Δημοτική Αρχή και τους συνεργάτες της. Αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη φέρει για πράγματα που δεν έχουν πραγματοποιηθεί πάντα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της και θέλει να καρπώνεται τα εύσημα για το συλλογικό έργο της Δημοτικής Αρχής.
Έχοντας ξεχάσει προφανώς, λόγω της ανυπαρξίας της, πως ήταν ορισμένη υπεύθυνη για την λειτουργία και το αντικείμενο ευθύνης του Τμήματος Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, αγνόησε στην δική της ανασκόπηση των έργων της «θητείας της» τα δεκάδες άλλα έργα και παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί σε όλο το εύρος της Δημοτικής μας Ενότητας, τα οποία και συνολικά θα γίνουν γνωστά στους Δημότες μας με τον λεπτομερή απολογισμό που σύντομα θα δημοσιευθεί.
Πρέπει να γίνει πλήρως κατανοητό σε όλους όσους προσπαθούν να ανακόψουν το έργο της Δημοτικής Αρχής, ότι δεν διαπραγματευόμαστε για κανένα αντάλλαγμα την ακεραιότητα του ορθόδοξου τρόπου σκέψης και συμπεριφοράς και μάλιστα από αυτούς που αποκτούν δικαιώματα εξουσίας λόγω της ιδιότητας που φέρουν. Η συλλογικότητα, η ομοψυχία, η εντιμότητα και το κοινό συμφέρον του τόπου μας, είναι αυτά που μας ενώνουν και δεν πρόκειται να ταλαντευτούμε υπό τον εκβιασμό, εκφοβισμό και την πίεση κανενός.
Θα διαφυλάξουμε τις αρχές μας και θα τις υπερασπιζόμαστε συλλογικά με πηγαία δύναμη την εντολή, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ο δρόμος της απώλειας

του ΠΒ   στις Ροβιές οι ταμπέλες κλείνουν ένα ανοιχτό δρόμο... Φαντάσου να βιάζεσαι να προφτάσεις το φέρρυ στον Αγιόκαμπο ξεκινώντας από τη Λίμνη.Μόλις φτάσεις στη στροφή για Βουτά Ιστιαία, βλέπεις και τρελαίνεσαι, τα τόξα να σου δείχνουν υποχρεωτικά πορεία για Αιδηψό μέσω Ιστιαίας. Να γκαζώνεις στο δρόμο προς Βουτά για να κερδίσεις τον παραπάνω χρόνο που χρειάζεσαι,

Μετασχηματιστές που κάνουν... ΜΠΑΜ!

Η ΔΕΗ χρησιμοποιεί στο δίκτυο της μετασχηματιστές διανομής με πλήρωση ελαίων (λαδιού), γιατί το λάδι έχει διηλεκτρικές και ψυκτικές ιδιότητες. Όταν προκληθεί εσωτερικό βραχυκύκλωμα το λάδι διασπάται σε εύφλεκτα αέρια (μεθάνιο, κτλ) και τότε δημιουργείται υπερπίεση η οποία οδηγεί σε διάρρηξη του δοχείου του μετασχηματιστή, σε ανάφλεξη των αερίων (λόγω της υψηλής θερμοκρασίας στο σημείο του βραχυκυκλώματος και της επαφής του με το οξυγόνο του αέρα) και στη συνέχεια σε έκρηξη. Το σημείο ανάφλεξης του λαδιού είναι 140 βαθμοί Κελσίου. Το λάδι δεσμεύει το νερό, για το λόγο αυτό απαιτείται θέρμανση με παράλληλη δημιουργία κενού και φυγοκέντριση του με μηχανή καθαρισμού για την αφύγρανση του. Κατά τη διαδικασία μείωσης του φορτίου ενός μετασχηματιστή, δηλαδή της συστολής του υγρού πλήρωσης, δημιουργείται συμπύκνωση υδρατμών στο δοχείο διαστολής, τους οποίους φέρνει ο αέρας που εισέρχεται σ'  αυτό μέσω του αφυγραντήρα στους μετασχηματιστές ισχύος ή του αναπνευστικού πώματο

Η Εκδήλωση για την ΕΛΔΥΚ στο Σπαθάρι

  της Γιάννας Κορέλη -Μπουλουγούρη φωτο Γιάννη Δραπανιώτη Το Σάββατο   14 Σεπτεμβρίου 2019 έγινε με κάθε επισημότητα   η καθιερωμένη τελετή απόδοσης τιμών στους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου κατά την Τουρκική εισβολή τον Ιούλιο και Αύγουστο του 1974. Τη φετινή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι εξής: Ο πρέσβης   της Κυπριακής   Δημοκρατίας κ. Κενεβέζος Κυριάκος   Ο εκπρόσωπος της   Σχολής Πεζικού Χαλκίδας συνταγματάρχης κ.   Πράγιας Αντώνιος, επικεφαλής στρατιωτικής αντιπροσωπείας.    Ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας περιφερειακός σύμβουλος κ. Τοουλιάς Ανδρέας,     Ο   διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Μαντουδίου     Αστυνόμος Β’ κ. Ντούλμας Δημήτριας   Ο προϊστάμενος του Λιμενικού Σταθμού Μαντουδίου   Υποπλοίαρχος Λιμενικού κ . Ζυγογιάννης Κωνσταντίνος    Ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μαντουδίου,   πυρονόμος   κ. Φίφας Αθανάσιος     Ο Δήμαρχος   Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας κ. Τσαπουρν