10 Δεκεμβρίου 2012

ΗΛΙΑΣ ΠΕΤΣΗΣ: Η πτώχευση του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού


Τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού μπαίνει οριστικά  σε μνημόνιο.
Η δημοτική πλειοψηφία του κυρίου Ζάχου,ζητά τη λήψη δανείου 2,5 εκατομμυρίων ευρώ,για να αποπληρώσει τις οφειλές του πτωχευμένου πρώην Δήμου Αρτεμισίου.
Έπειτα απο δύο χρόνια,χωρίς πρόγραμμα και σχέδιο για την οργάνωση και διοίκηση του νέου Δήμου,ο Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού και οι συνεργάτες

του,οδηγούν το Δήμο σε καθεστώς επιτήρησης με οτι αυτό συνεπάγεται για τις προοπτικές ανάπτυξης του.
Ολες οι προσπάθειες μου να του δείξω το δρόμο μείωσης του κόστους λειτουργείας του Δήμου,μέσα απο τον εξορθολογισμό των δαπανών και τη δημιουργία οικονομιών κλίμακας δεν βρήκαν καμμία ανταπόκριση.
Αντίθετα ακόμη και την οποιαδήποτε στάση συναίνεσης μου,φρόντισε να την αποδομήσει,με την βοήθεια των πολιτικών γραφείων που στήριξαν την εκλόγη του και των παρασκηνιακών διεργασίων και σχέσεων πλειοψηφίας και μειοψηφίας.
Ο ερασιτεχνισμός,η κακή διαχείρηση του ανθρώπινου δυναμικού,οι πρακτικές που χρησιμοποιήθηκαν στον πρώην Δήμο Αρτεμισίου και εφαρμόζονται κατά κόρον στό νέο Δήμο και οι αδυναμία των συνεργατών του,πλήν μερικών εξαιρέσεων,τον οδήγησαν στο σημερινό αδιέξοδο.
Ας αναζητήσει αλλού συνεταίρους στην πτώχευση του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού,η παράταξη της Νέας Πορείας δεν θα συναινέσει στην προμελετημένη αυτή πράξη.
Εξάλλου ο ίδιος έχει επιδείξει ταλέντο και δείγματα γραφής στή χρεοκοπία.                                                                                 ΗΛΙΑΣ ΠΕΤΣΗΣ

                                                               Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας

                                                                  του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.