24 Απριλίου 2015

Πεζοπορία στο "Κρυμμένο Μονοπάτι των Καταρρακτών"


Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 με σημείο αφετηρίας το Δασικό Χωριό Παπάδων

Οι επισκέπτες θα τύχουν της φιλοξενίας των ντόπιων με προσφορά δωρεάν εδεσμάτων τόσο κατά την αφετηρία (πρωϊνό) όσο και κατά το διάλειμμα και το τέλος της ημέρας όπου θα ακολουθήσει παραδοσιακό στρώσιμο με φαγητό στο καζάνι.
Η Διεύθυνση Δασών και το Δασαρχείο Λίμνης αγκαλιάζουν την προσπάθεια και 4 έμπειροι
δασολόγοι θα παρέχουν περιβαλλοντική ενημέρωση κατά την διάρκεια της διαδρομής στους επισκέπτες που αναμένεται να ξεπεράσουν τους 250.
Δυνατή η παρουσία και του Ορειβατικού Συλλόγου Χαλκίδας, τα μέλη του οποίου, μετά την περσινή περιορισμένη συμμετοχή τους στην πεζοπορία μας, φέτος αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν στους Παπάδες (Δασικό Χωριό) για να βρεθούν με πούλμαν μαζί μας από την προηγούμενη μέρα για να περιηγηθούν στα υπόλοιπα μονοπάτια που προσφέρονται στην περιοχή.

Προσκεκλημένοι στην δράση μας θα είναι και οι Πολιτιστικοί, Ορειβατικοί, Περιβαλλοντικοί και Εθελοντικοί φορείς καθώς και ο έντυπος και ηλεκτρονικός Τύπος της Εύβοιας/Β. Εύβοιας όπου θα λάβει όλη την απαραίτητη πληροφορία προκειμένου να αναδείξει την προσπάθειά αυτή.

Οι επισκέπτες μας, φεύγοντας θα πάρουν μαζί τους τρίπτυχο περιηγητικό χάρτη της διαδρομής, με πληροφορίες για την περιοχή, τις παραδόσεις, τα έθιμα του χωριού και τις δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου καθώς και αναμνηστικά μπλουζάκια με αναφορά στην δράση.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παπάδων προσκαλεί όλους τους φίλους της φύσης και του χωριού να τον ακολουθήσουν στο "Κρυμμένο Μονοπάτι των Καταρρακτών" την Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 με σημείο αφετηρίας το Δασικό Χωριό Παπάδων.

Καλή Αντάμωση

Μήκος Συνολικής Διαδρομής: 7 χλμ. 
Εκτιμώμενη Διάρκεια Πεζοπορίας: 5 ώρες
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.