1 Απριλίου 2015

επαφές της Δημάρχου Ιστιαίας Αιδηψού με Γκλέτσο και Μπακογιάννη


Τον Δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο συνάντησε σήμερα, Τετάρτη 1 Απριλίου 2015, στα γραφεία του Δήμου Στυλίδας, η Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού Ελένη Ευσταθίου.
Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γλύφας Γεώργιος Παπακωνσταντίνου.
Ο σκοπός της επίσκεψης αφορούσε αίτημα των Σέρβων Τουριστικών Πρακτόρων για σηματοδότηση της εισόδου προς  Ferry Boat της ακτογραμμής Γλύφας - Αγιοκάμπου ώστε η πρόσβαση επισκεπτών να γίνεται χωρίς προβλήματα. 
Η Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού ευχαριστεί τον Δήμαρχο Στυλίδας για την συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση στην επίλυση του προβλήματος.

Ο Περιφερειάρχης σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού 
Τον Περιφερειάρχη Στερεάς Κώστα Μπακογιάννη επισκέφτηκε την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015, στην έδρα της Περιφέρειας στη Λαμία, η Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού Ελένη Ευσταθίου.
Ο σκοπός της επίσκεψης αφορούσε εκκρεμότητες έργων, σε εκτέλεση και προγραμματισμένα, καθώς και ενημέρωση για την νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 του Εταιρικού Συμφώνου για το Πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ).
Ο Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε πως θα παραστεί στην ενημέρωση για την νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 του Εταιρικού Συμφώνου για το Πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ), σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού την Παρασκευή 17 Απριλίου 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.