31 Ιανουαρίου 2016

Σκουπιδότοπος της Στερεάς Ελλάδος η Ιστιαία


Σκουπιδότοπος της Στερεάς Ελλάδος η Ιστιαία με την σύμφωνο γνώμη της Δημάρχου κ. Ευσταθίου – Σπανού.
  Με έκπληξη- αγανάκτηση και οργή , για μια ακόμη φορά, ενημερωθήκαμε από τα τοπικά ΜΜΕ , ότι, στις 18 Δεκεμβρίου 2015 ο Φ.Ο.Σ.Δ.Α Στερεάς-Ελλάδος και ενώ εκκρεμεί γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για την νομιμότητα του, αποφάσισε, ο ΧΥΤΑ Β . Εύβοιας, να δεχτεί 3000 τόνους αγνώστου συστάσεως
απόβλητα , από τους Δήμους Πύργου Ηλείας και Τήνου , δεδομένων μάλιστα των γνωστών αδυναμιών και προβλημάτων που αντιμετωπίζει στην λειτουργία του!!!
  Αξιοσημείωτο είναι, πως η απόφαση ελήφθη με την ανοχή και την συγκατάθεση της Δημάρχου , η οποία ενώ ήταν παρούσα και είχε δικαίωμα λόγου – αντίλογου , προτίμησε την σιωπή .Προφανώς δεν κατάλαβε, πως η κουβέντα γίνεται για τον Πύργο Ηλείας και όχι για τον Πύργο Ιστιαίας , για αυτό και αποχώρησε πολύ ικανοποιημένη!!!!
  Η Δήμαρχος ,  με την σιωπή της αυτή και την καθεστωτική της αντίληψη περί ιδιοκτησίας του Δήμου του αποφασίζω και διατάζω, πίστεψε πως θα συγκάλυπτε ακόμη μια παρανομία της , σε βάρος του πολυπαθούς Δήμου και των πολιτών του, χωρίς να ενημερώσει ως όφειλε για την κατάπτυστη αυτή απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο!!!
  Καλώ  όλους τους Δημότες και φορείς του Δήμου μας , σε εγρήγορση, ώστε δυναμικά πλέον , να αποτρέψουμε τέτοιες εγκληματικές αποφάσεις για τον τόπο μας και να μην επιτρέψουμε να αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς σε θέματα ζωτικής σημασίας για την πανέμορφη περιοχή μας και τις ζωές μας!
                                                       ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

                                                                 ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ                               

1 σχόλιο :

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.