23 Ιουλίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΕΚ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Δημόσιου ΙΕΚ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ
 Για πρώτη φορά σπουδαστές μας από την Ειδικότητα «Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα της Αγροτικής Οικονομίας», (-κατά το πλείστον-), συμμετείχαν οικειοθελώς και χωρίς δαπάνη για το δημόσιο, την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, σε εξετάσεις Πιστοποίησης
στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, υπό την επιμέλεια της Δ/ντριας του ΙΕΚ και με την άγρυπνη καθοδήγηση, - στη διαδικασία προετοιμασίας και εξετάσεων των Σπουδαστών μας -, του Εκπαιδευτή τους κ. Νίκο Φωτερή. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στο Παράρτημα της «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ» στα Λουτρά Αιδηψού, η επιτυχία ήταν καθολική και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για το αποτέλεσμα!!!!
Όλοι οι συμμετέχοντες απέκτησαν το πτυχίο GLOBAL, πτυχίο αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ, το οποίο αποτελεί αξιοσέβαστο προσόν στην αγορά εργασίας αφού μοριοδοτείται ‘γενναία’ στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα.
Θερμά συγχαρητήρια στους ΣΠΟΥΔΑΣΤΈΣ μας και στον Εκπαιδευτή του ΙΕΚ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ κ. ΦΩΤΕΡΗ για την όλη υπερπροσπάθεια!
Ευχαριστούμε ειλικρινά και θερμότατα επίσης, τον Εκπρόσωπο και Ιδιοκτήτη του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΉ» κ. ΤΖΑΝΗ ΠΑΡΑΡΑ, για την όλη του αρωγή και την άψογη συνεργασία μας κατά τη διάρκεια του εγχειρήματος και των τελικών εξετάσεων και ευελπιστούμε σε αγαστή συνέχεια στο εγγύς μέλλον. 
Οι επιτυχόντες, -με αλφαβητική σειρά-, Σπουδαστές μας είναι :
ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΜΑΚΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΡΑΜΜΑΤΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΤΕΡΕΡΕ ΙΩΑΝΝΑ, ΤΣΙΤΟΥΜΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ & ΧΑΝΤΖΗ ΕΛΠΙΔΑ.
Μπράβο σε όλους και Καλή σταδιοδρομία!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.