Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

TOYΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ALL STAR BASKET GAME ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ






           
1o TOYΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ
Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Γενάρη 2014 το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ  Γυναικών στα Λουτρά Αιδηψού που διοργάνωσε η τοπική ομάδα Σ.Κ. ΣΥΛΛΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ.

Ο Γ.Σ. Προμηθέας Χαλανδρίου (Α' ΕΣΚΑ) , ο Γ.Σ. Αμαρουσίου (Β' ΕΣΚΑ), η Ακαδημία 2008 Ηλιούπολης (Γ' ΕΣΚΑ) και ο Σ.Κ. Σύλλας Αιδηψού (ΕΣΚΑΣΕ) πρόσφεραν θέαμα, αντάλλαξαν εμπειρίες και έφεραν το φίλαθλο κόσμο κοντά στο γυναικείο μπάσκετ. Τέσσερις ομάδες από τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες έλαμψαν  με την παρουσία τους στο κλειστό της πόλης και
πήραν το χειροκρότημα του κόσμου που παρακολούθησε τους αγώνες. Για άλλη μια φορά ο  Σύλλας Αιδηψού κατάφερε να δώσει το στίγμα του,  διοργανώνοντας ένα τουρνουά που προβάλλει το τοπικό μπάσκετ, συνδυάζοντας την αγάπη για το άθλημα με την διασκέδαση.
Το ΔΣ του ΣΥΛΛΑ ευχαριστεί για την πολύτιμη βοήθειά τους του προπονητές  Λευτέρη Στάμου  και Μάκη Φώτου  καθώς και το Σύλλογο Ξενοδόχων Αιδηψού για την σημαντική βοήθεια. Σχεδόν 50 αθλήτριες φιλοξενήθηκαν στην πόλη των Λ.Αιδηψού μαζί με τους συνοδούς. Τα Ξενοδοχεία που φιλοξένησαν τις ομάδες ήταν το ΕΡΜΗΣ του Νίκου Πήττα, το ΕΙΡΗΝΗ της Χρυσούλας Τσότσου ενώ οι αθλήτριες φιλοξενήθηκαν για χαλάρωση και ευεξία στο  SPA 9 Queens Hotel  του Γιώργου Σκουρτανιώτη. Επίσης τον Τριαντάφυλλο Τσότσο για τις μουσικές του και το Γιώργο Στέφο για την ηλεκτρολογική κάλυψη αλλά και την παρουσίαση στην απονομή.
Αναλυτικά ….

Α.  ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ -  Σάββατο 4/1/2014
1ος αγώνας :      ΓΣ Προμηθέας Χαλανδρίου - Ακαδημία 2008 Ηλιούπολης (89-25)
Προμηθέας Χαλ.(Μανουσάκης Βερροιόπουλος): Μπεκατώρου, Σολωμού Στ. 23, Μπουκίτα 16, Σολωμού Δ. 16, Βελέντζα, Σατρατζέμη 4, Κεσσέ 20, Φαρμάκη, Βλαχοπούλου, Φρέρη 10.
Ακαδημια 2008 (Σταμάτης): Παχαγιάν 2, Ψαθά 6, Μοσχούτα, Κάβουρα 9, Σαριδάκη , Μπιτούνη, Κυρούδη 6, Αναγνωστοπούλου, Σέχη, Ανδρίτσου 2.
2ος αγώνας :      Σύλλας Αιδηψού - ΓΣ Αμαρουσίου (24-72)
Σύλλας (Στάμου): Δημητρίου 10, Βρυνιώτη, Χαντζή, Καβαράκα, Καπελλαρή 2, Ζαχαράκη, Μηλοπούλου 4, Αγαπητού, Μαστρογιαννοπούλου, Κούτρα, Προδρομίτη 7, Μαρούλα 1.
Μαρούσι (Μπρόμπεργκερ): Κολλιοπούλου 8, Μπαλκάμου 3, Χριστοδούλου 8, Σπετσιέρη 2, Τσατσαμπά 4, Πολίτη 17, Μπαλκάμου 7, Δουκίδη 8, Μουτεβέλη 2, Νίκα 6, Προμπονά 5, Παπαιωάννου 2

              Β. ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - Κυριακή 5/1/14
Μικρός τελικός:           Σύλλας Αιδηψού - Ακαδημία 2008 Ηλιούπολης  (20-60)  
Σύλλας (Στάμου): Δημητρίου 5, Βρυνιώτη, Χαντζή ,Καβαράκα, Καπελλαρή, Μαρούλα, Μηλοπούλου, Αγαπητού, Ρηγοπούλου, Κούτρα 2, Προδρομίτη 11, Ζαχαράκη 2, Μαστρογιαννοπούλου.
Ακαδημία 2008(Σταμάτης):Παχαγιάν 7, Ψαθά 10, Μοσχούτα 2, Κάβουρα 7, Σαριδάκη, Μπιτούνη 6, Κυρούδη 15, Αναγνωστοπούλου, Σέχη 3, Ανδρίτσου 10
Μεγάλος τελικός :       Προμηθέας Χαλανδρίου - ΓΣ Αμαρουσίου (74-40) ,
Προμηθέας (Μανουσάκης, Βερροιόπουλος): Μπεκατώρου , Σολωμού Στ. 7, Μπουκίτα 28, Σολωμού Δ. 14, Βελέντζα, Σατρατζέμη 5, Κεσσέ 7, Φρέρη 11, Φαρμάκη, Βλαχοπούλου 2
ΓΣ Αμαρουσίου (Μπρόμπεργκερ): Κολλιοπούλου , Μπαλκάνου 6, Χριστοδούλου 6, Πολίτη 14, Τσατσαμπά, Παπαιωάννου , Μπαλκάμου Δ., Δουκίδη 4, Μουτεβέλη, Νίκα 2, Προμπονά 2, Γκίζη 4, Σπετσιέρη 2


                 2ο ALL STAR BASKET GAME  ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ  - 30/12/2013
Στο κατάμεστο γήπεδο των Λουτρών Αιδηψού , ο Σ.Κ.ΣΥΛΛΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ διοργάνωσε τη Δευτέρα 30 Δεκέμβρη 2013 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το εορταστικό All Star Basket Game με την συμμετοχή των παικτών του αντρικού τμήματος του και επίλεκτους αθλητές από τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ και εθνικών κατηγοριών.
 Οι αθλητές χωρίστηκαν σε ΑΣΠΡΟΥΣ και ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ και καθήλωσαν το κοινό σε έναν αγώνα πλούσιο σε θέαμα.
Συνθέσεις ομάδων:
ΑΣΠΡΟΙ (Φώτου Μάκης, Στάμου Ελευθ. - ΣΥΛΛΑΣ Αιδηψού) :
Παπαδάκης Στάθης (ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ), Παπαδόπουλος Χ. (Σύλλας), Ματάκιας Ν.(Σύλλας), Σαλιγκάρας Γ.(Σύλλας), Ανδρίτσος Άκης (Σύλλας), Μαυροζούμης Θ. (Σύλλας), Μαυροζούμης Στ.(Σύλλας) , Μαυροζούμης Β.(Σύλλας), Μαυροζούμης Δ.(Σύλλας), Μαυροζούμης Δημ.(ΠΡΩΤΕΑΣ Λαμίας), Παπαθανασίου Δ.(Σύλλας), Τσούρτης Ν. (Σύλλας), Ιωάννου Ν. (ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ), Πάτρας Χ.(Σύλλας), Ράπτου Γιώργος (Σύλλας)
ΚΟΚΚΙΝΟΙ (Μπρατσιάκος Βασίλης - Γ.Σ. ΚΥΜΗΣ) :
Ταταρούνης Άρης (ΣΠΟΡΤΙΓΚ), Μητσόπουλος Χρήστος (ΣΠΟΡΤΙΓΚ), Στεφάνου Αλέξανδρος (ΜΑΡΟΥΣΙ), Παπαδάκης Άρης (ΚΥΝΟΣ Λιβανατών), Ρήγας Πάνος (ΜΟΥΤΑ Δομοκού), Κωστάκης Μάνος (ΑΟ Κύμης), Ξετρίχης Νίκος (Ερέτρια), Βούλγαρης Κων/νος (ΑΑ Ιστιαίας), Φαράντος Τάκης (ΑΑ Ιστιαίας), Μαυροζούμης Κ. (Σύλλας), Δημητρίου Γρ.(Σύλλας), Τρουπής Γ.(Σύλλας), Νιάρχος Γ.(Σύλλας), Δεσκουλίδης Στ.(Σύλλας), Μπαλάκας Αν.(Σύλλας)
Για το τυπικό του αγώνα οι ΚΟΚΚΙΝΟΙ επικράτησαν των ΑΣΠΡΩΝ με 104-96.
 Κατά την διεξαγωγή τιμήθηκε ο επί 3 δεκαετίες παίκτης του Σύλλα, Ράπτου Γιώργος και  παίκτες  που εισήχθησαν σε ΤΕΙ-ΑΕΙ.
Για τον διαγωνισμό τριπόντων οι Φιναλίστ Παπαθανασίου (Σύλλας) και Ξετρίχης Ν.(Ερέτρια) δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον Παπαδάκη Άρη(Κύνος Λιβανατών)
Στα καρφώματα ο Κωστάκης (ΑΟ Κύμης) με 5 δεκάρια πήρε το κύπελλο αφήνοντας δεύτερο τον Μητσόπουλο (Σπόρτιγκ) με 47 βαθμούς.
Στο διαγωνισμό δεξιοτήτων νικητής ήταν ο Μαυροζούμης Θοδωρής , παίκτης εφηβικού και αντρικού τμήματος του ΣΥΛΛΑ Αιδηψού.

Το ΔΣ του ΣΥΛΛΑ ευχαριστεί για την πολύτιμη βοήθειά τους του προπονητές Βασίλη Μπρατσιάκο,   Λευτέρη Στάμου  και  Μάκη Φώτου  καθώς και το Σύλλογο Ξενοδόχων Αιδηψού για την σημαντική του βοήθεια και συγκεκριμένα  τον Άκη Κοκκαλιάρη (HOTEL  IRIS) ,  τη Σοφία Παπαποστόλου (ΗΟΤΕL ΑΣΤΕΡΙΑ), τη Χρυσούλα Τσότσου (HOTEL ΕΙΡΗΝΗ) , το Νίκο Πήττα (HOTEL  ΕΡΜΗΣ) , το Βιβλιοπωλείο Δασκαλάκη για τη φιλοξενία των αθλητών, την ταβέρνα ΠΟΝΤΙΟΣ, τον Τριαντάφυλλο Τσότσο για την μουσική κάλυψη και το Γιώργο Στέφο για την παρουσίαση.
Περισσότερες φωτό από την εκδήλωση στη διεύθυνση: 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μετασχηματιστές που κάνουν... ΜΠΑΜ!

Η ΔΕΗ χρησιμοποιεί στο δίκτυο της μετασχηματιστές διανομής με πλήρωση ελαίων (λαδιού), γιατί το λάδι έχει διηλεκτρικές και ψυκτικές ιδιότητες. Όταν προκληθεί εσωτερικό βραχυκύκλωμα το λάδι διασπάται σε εύφλεκτα αέρια (μεθάνιο, κτλ) και τότε δημιουργείται υπερπίεση η οποία οδηγεί σε διάρρηξη του δοχείου του μετασχηματιστή, σε ανάφλεξη των αερίων (λόγω της υψηλής θερμοκρασίας στο σημείο του βραχυκυκλώματος και της επαφής του με το οξυγόνο του αέρα) και στη συνέχεια σε έκρηξη. Το σημείο ανάφλεξης του λαδιού είναι 140 βαθμοί Κελσίου. Το λάδι δεσμεύει το νερό, για το λόγο αυτό απαιτείται θέρμανση με παράλληλη δημιουργία κενού και φυγοκέντριση του με μηχανή καθαρισμού για την αφύγρανση του. Κατά τη διαδικασία μείωσης του φορτίου ενός μετασχηματιστή, δηλαδή της συστολής του υγρού πλήρωσης, δημιουργείται συμπύκνωση υδρατμών στο δοχείο διαστολής, τους οποίους φέρνει ο αέρας που εισέρχεται σ'  αυτό μέσω του αφυγραντήρα στους μετασχηματιστές ισχύος ή του αναπνευστικού πώματο

ο δρόμος της απώλειας

του ΠΒ   στις Ροβιές οι ταμπέλες κλείνουν ένα ανοιχτό δρόμο... Φαντάσου να βιάζεσαι να προφτάσεις το φέρρυ στον Αγιόκαμπο ξεκινώντας από τη Λίμνη.Μόλις φτάσεις στη στροφή για Βουτά Ιστιαία, βλέπεις και τρελαίνεσαι, τα τόξα να σου δείχνουν υποχρεωτικά πορεία για Αιδηψό μέσω Ιστιαίας. Να γκαζώνεις στο δρόμο προς Βουτά για να κερδίσεις τον παραπάνω χρόνο που χρειάζεσαι,

Η Εκδήλωση για την ΕΛΔΥΚ στο Σπαθάρι

  της Γιάννας Κορέλη -Μπουλουγούρη φωτο Γιάννη Δραπανιώτη Το Σάββατο   14 Σεπτεμβρίου 2019 έγινε με κάθε επισημότητα   η καθιερωμένη τελετή απόδοσης τιμών στους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου κατά την Τουρκική εισβολή τον Ιούλιο και Αύγουστο του 1974. Τη φετινή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι εξής: Ο πρέσβης   της Κυπριακής   Δημοκρατίας κ. Κενεβέζος Κυριάκος   Ο εκπρόσωπος της   Σχολής Πεζικού Χαλκίδας συνταγματάρχης κ.   Πράγιας Αντώνιος, επικεφαλής στρατιωτικής αντιπροσωπείας.    Ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας περιφερειακός σύμβουλος κ. Τοουλιάς Ανδρέας,     Ο   διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Μαντουδίου     Αστυνόμος Β’ κ. Ντούλμας Δημήτριας   Ο προϊστάμενος του Λιμενικού Σταθμού Μαντουδίου   Υποπλοίαρχος Λιμενικού κ . Ζυγογιάννης Κωνσταντίνος    Ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μαντουδίου,   πυρονόμος   κ. Φίφας Αθανάσιος     Ο Δήμαρχος   Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας κ. Τσαπουρν