Επειδή η κρίση θέλει καλοπέραση, το μπλογκ σας συμβουλεύει για το σαββατοκύριακο το πιάτο της ημέρας:
Λοιπόν δοκιμάστε αστακορεβυθάδα ή φακές με γαρίδες ή αν είστε κρεατοφάγος φασολάδα
με μπον φιλέ.Δεν έχει τόσο σημασία η ποιότητα των ψαροκρεατικών, όσο η προέλευση των οσπρίων. Αν τα φάτε μαγειρεμένα σκέτα, είναι πολύ πιο νόστιμα και σας έρχονται φτηνότερα!
Ο Αντώνης Λάμπρου εγγυάται ότι τα παραδοσιακά όσπριά του, που καλλιεργεί εδώ και χρόνια στο Μαντούδι, τρώγονται και χωρίς συνοδευτικά!
θα τα βρείτε http://www.agromant.gr/
...η κοινοποίηση είναι απόλυτα φιλική.Καλή συνέχεια Αντώνη!