12 Φεβρουαρίου 2014

Οι αγρότες της Βορειοκεντρικής Εύβοιας στα μπλόκα!!!

      Σε μαζική κινητοποίηση της ΠΑΣΥ και Αγροτικών Συλλόγων της Βορειοκεντρικής Εύβοιας συμμετείχαν οι αγρότες της περιοχής. Σήμερα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Μαντουδίου με περισσότερα από 40 τρακτέρ και
γεωργικά μηχανήματα και απέκλεισαν συμβολικά για 3 ώρες την Τράπεζα Πειραιώς.
        Στη συνέχεια θα παρατάξουν τρακτέρ και μηχανήματα στη θέση «Παλιούρια», συντασσόμενοι με τις κινητοποιήσεις των αγροτών σε όλη την Ελλάδα.
        Ο Στάθης Λιαγκάκης, μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου και υποψήφιος Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, δήλωσε:
«Οι μικροί και μεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι παλεύουμε για την επιβίωση, για να έχουμε καλύτερες μέρες εμείς και οι οικογένειές μας. Αντιστεκόμαστε στη φορολογική επιδρομή που εξαπέλυσε εναντίον μας η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, που μας οδηγεί στο ξεκλήρισμα. Παλεύουμε να κρατήσουμε τα σπίτια, τα χωράφια, το βιος μας που επιχειρούν να μας το αρπάξουν η τράπεζα και το κράτος των αστών.
Καλούμε να συμπαραταχθούν μαζί μας οι εργαζόμενοι, οι ΕΒΕ, οι άνεργοι, οι νέοι, ΟΛΟΙ στο σκληρό αγώνα που δίνουμε. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ενάντια στον κοινό μας αντίπαλο: Την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ, που οδηγεί τη φτωχή αγροτιά στο ξεκλήρισμα, την εργατιά στην ανεργία, τους αυτοπασχολούμενους στο λουκέτο, τους νέους στην απόγνωση, τους απόμαχους της δουλειάς στην πείνα, το λαό μας στη φτώχεια και στην εξαθλίωση. Η λαϊκή συμμαχία, η αγωνιστική συμπαράταξη θα δώσει δύναμη και φτερά στον αγώνα μας».
           

Μαντούδι 12 Φλεβάρη 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.