23 Ιανουαρίου 2013

Κώστας Μαρκόπουλος:Συνεχίζονται η φαιδρότητα και η σπατάλη στη ΛΑΡΚΟ            Με όλα τα Σωματεία της ΛΑΡΚΟ συναντήθηκαν σήμερα το πρωί ο ανεξάρτητος βουλευτής Ν. Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος και ο  βουλευτής Φθιώτιδας  Νίκος Σταυρογιάννης. Στη συνάντηση αναλύθηκε η παρούσα κατάσταση και τα Σωματεία εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό τους βάσει των τελευταίων πληροφοριών και στοιχείων  που έχουν στη διάθεσή τους.
            Παράλληλα οι βουλευτές ενημερώθηκαν ότι το σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για την αποκρατικοποίηση της ΛΑΡΚΟ  απερρίφθη από  την Ε.Ε  προκαλώντας βέβαια αρνητικά σχόλια για την Ελλάδα.


Ο βουλευτής Ν. Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι πειραματισμοί του κ. Αθανασόπουλου μας εξέθεσαν και πάλι. Σε παλαιότερη  συνάντησή  μου μαζί του για την ΛΑΡΚΟ, τον είχα προειδοποιήσει  ότι το σπάσιμο  σε καλή και κακή ΛΑΡΚΟ δεν γίνεται ανεκτό από τους κανόνες ανταγωνισμού της Ε.Ε. Δυστυχώς δεν με έλαβε υπ` όψιν.
Οι πειραματισμοί ωστόσο συνεχίζονται. Διορίστηκε  προ ημερών νέος  Διευθύνων Σύμβουλος, ενώ συνεχίζουν να  πληρώνονται με υπέρογκα ποσά  νεοεισερχόμενοι δικηγόροι παρά  την ύπαρξη άλλων οκτώ συναδέλφων τους   στην νομική υπηρεσία. Το πάρτι  μάλλον συνεχίζεται, χωρίς  να διασφαλίζεται η υπεραξία της εταιρείας.
Η ΛΑΡΚΟ απαξιώνεται  και κανείς από την κυβέρνηση δεν ιδρώνει για τις ανόητες ενέργειες. Λόγω των παραπάνω  σήμερα ζήτησα  παρουσία του Υπουργού κ. Στουρνάρα και του κ. Αθανασόπουλου, ενημέρωση για ΛΑΡΚΟ στην αρμόδια  Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, με στόχο  να σταματήσει  η φαιδρότητα  και η σπατάλη  στην ΛΑΡΚΟ.
Ώρα για σοβαρότητα  για όλους πλέον.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.