21 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΛΛΑΣ-ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ 41-63


Με το διπλό στις αποσκευές του επιστρέφει στη Θήβα ο πρωτοπόρος Άρης, με την ομάδα του Σωτ.Γερμανού να παίρνει το διπλό με 41-63 απέναντι στον μαχητικό Σύλλα, που το εύρος της τελικής διαφοράς τον αδικεί, καθώς δημιουργήθηκε στα τελευταία λεπτά.

Ο Άρης για μια ακόμα φορά σπατάλησε ένα ημίχρονο, όμως η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής, με τους φιλοξενούμενους να τους αρκούν κάποια ξεσπάσματα ώστε να φθάσουν
στη νίκη.

Ο Σύλλας από την πλευρά του, ήταν ανταγωνιστικός για περίπου 30′, έδειξε καλά στοιχεία, αλλά η επιθετική δυστοκία δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Στο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά με το οριακό 23-24, με τον Άρη να μπλοκάρει τα επιθετικά ατού των γηπεδούχων, φτάνοντας στο 32-41 στη γ” περίοδο και με επιμέρους σκορ 9-22 στο τελικό 41-63, που διατηρεί τους “κιτρινόμαυρους” που έπαιξαν χωρίς τον τραυματία Κλούρα στην κορυφή, ενώ ο Σύλλας από τη μεριά του θα ψάξει πλέον την πρώτη του νίκη απέναντι σε σαφώς πιο βατό αντίπαλο.

Διαιτητές: Ζάχος-Βαρσαμάς.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-14, 9-10, 9-17, 9-22.

ΣΥΛΛΑΣ (Φώτου): Παπαγεωργίου 2, Αθανασίου, Μαυροζούμης Σ. 12, Νιάρχος 3 (1), Μανδρουκάκης 2, Παπασταμάτης, Χράπαλος, Πολίτης, Παπαβασιλειου, Φώτου Γ., Ματάκιας 12 (2), Μαυροζούμης Θ. 10.

ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ(Γερμανός): Χαρατσής 18 (3), Κασάϊ, Κουτσοβασίλης, Κανινής 5, Φωτητζόγλου 15, Σκυριανός 4, Μανώλας 2, Ζυγογιάννης, Σολομωνίδης, 10, Παπάνογλου 9.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.