11 Νοεμβρίου 2015

Βασίλης Παζάρας:δεν είχα, δεν έχω, και δεν θα έχω καμία σχέση...

   

Στη συνεδρίαση της Τρίτης 10 Νοεμβρίου 2015, του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παζάρας ανακοίνωσε στο σώμα τα εξής:
   Κύριε Πρόεδρε
   Με μεγάλη έκπληξη διάβασα στο Ελεύθερο Βήμα Μαντουδίου, αναφορά-καταγγελία του κ. Μάρκου Κωνσταντίνου, κατά του Δημάρχου κ. Καλυβιώτη Χρήστου, προς τον Εισαγγελέα Χαλκίδας, να με προτείνει ως μάρτυρα, μαζί με άλλους τέσσερις συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους.
   Οι καταγγελίες του αναφέρονται σε:

 α) παράνομη κατάτμηση έργου και απ’ ευθείας ανάθεσή του στον ίδιο εργολάβο (Δημοτικό κτίριο Λίμνης)
β) πρόσληψη πυροφυλάκων χωρίς σύμβαση.
γ) ανάθεση καθαρισμού αγροτικών δρόμων, χωρίς σύμβαση, σε εργολάβους χωματουργικών εργασιών.
δ) μη πληρωμή τεσσάρων Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες, που εργάζονται στο Δήμο και
ε) καταστροφή του έργου «Ανάπλαση παραλίας Αγίας Άννας».
   Ζώντας μέσα στην κοινωνία, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι υπάρχει ομάδα συνδημοτών μας, η οποία δρομολογεί τα πράγματα να φθάσουν, όχι μόνο εδώ που είναι τώρα , αλλά και ακόμη παραπέρα.
   Γι’ αυτό βλέπουμε:
-                     Ανακοίνωση-καταγγελία από δημότες της Αγίας Άννας, με υπογραφές που κανένας δεν γνωρίζει τίνος είναι, αφού δίπλα τους δεν υπάρχει ονοματεπώνυμο.
-                     Ανακοίνωση-καταγγελία από σωματείο εργολάβων χωματουργικών εργασιών, δίχως σφραγίδα, τηλέφωνο και διεύθυνση.
-                     Επιστολή δεκαεπτά Δημοτικών Συμβούλων δίχως τα ονοματεπώνυμά τους.
   Αυτή η ομάδα δεν θα υπήρχε εάν ο Δήμαρχος δεν είχε κάνει, αυτά που έκανε και συνεχίζει να κάνει. Βάζει και αυτός το χεράκι του. Έχει και αυτός τις ευθύνες του. Καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει
   Θέλω να γνωρίζετε ότι δεν είχα, δεν έχω, και δεν θα έχω καμία σχέση με αυτού του είδους τις ενέργειες. Δεν είναι του χαρακτήρα μου.
   Οι ενέργειες αυτές, χρησιμοποιώντας λόγια που έχει πει πολλές φορές ο Δήμαρχος, δηλητηριάζουν τον κοινωνικό ιστό και την κοινωνική συνοχή στο Δήμο μας. Τέτοια πρόθεση δεν έχω.
   Σας ευχαριστώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.