6 Νοεμβρίου 2015

Όχι του ΣΥΡΙΖΑ Ευβοίας στα Διόδια


Η  Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Εύβοιας, επαναβεβαιώνοντας την πάγια θέση μας  για επανεξέταση των Συμβάσεων Παραχώρησης των αυτοκινητοδρόμων δηλώνουμε  την αντίθεση μας στην επιβολή διοδίων στο δρόμο Σχηματαρίου – Χαλκίδας.
Ως μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας σφυρηλατήσει τη σχέση μας με το λαό μέσα από τους αγώνες των κινημάτων του, δε θα τηρήσουμε «σιγήν ιχθύος» ούτε θα μείνουμε εν κρυπτώ στα δύσκολα,  διαρρηγνύοντας τα ιμάτια μας μόνο εκ του
ασφαλούς. Αυτές οι «στρατηγικές» ανήκουν στο παρελθόν και κυρίως σε στελέχη των προηγούμενων Κυβερνητικών παρατάξεων, τότε που η συγκεκριμένη Σύμβαση Παραχώρησης- αποικιοκρατικού χαρακτήρα- κυρωνόταν  από την Βουλή των Ελλήνων αρχικά με  τον Ν.3555 / 2007 (επι υπουργίας Σουφλιά- Ν.Δ.), και μετέπειτα  το 2013 (επί Υπουργίας Χρυσοχοΐδη- Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ).
         
Εμείς, η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ  Εύβοιας, θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες, στην πρώτη γραμμή, του Ευβοϊκού λαού στις επικείμενες κινητοποιήσεις, ζητώντας από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ την άμεση Νομοθετική Ρύθμιση του θέματος (θέση που εκφράσαμε και στην αντίστοιχη επί του θέματος σύσκεψη των Δημάρχων και των φορέων του Νομού μας στις 2/11/2015). 


Χαλκίδα 5 Νοέ. 2015

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ  - ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.