δραστηριότητες Δημάρχου Ιστιαίας Αιδηψού

1.Η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Ευσταθίου Λίνα, σας ενημερώνει ότι θα δέχεται τους συλλόγους και φορείς της περιοχής μας, κάθε Τρίτη 18:00-20:00 στο Δημαρχείο Ιστιαίας.


2.Η νεοσύστατη επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος «διαχείριση αδέσποτων ζώων συντροφιάς» του  Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, πραγματοποίησε διάσωση δύο

κουταβιών την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015.
Η κυρία Ιωάννα Κωνσταντινίδη φρόντισε δύο κουτάβια που άγνωστοι εγκατέλειψαν σε κουτί στην είσοδο της μονάδας αλιπάστων ΕΛ.ΒΙ.ΑΛ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ.
Ειδοποιήθηκε η φιλοζωική του δήμου, όπου άμεσα η Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού και Πρόεδρος της επιτροπής, Ελένη (Λίνα) Ευσταθίου, με την βοήθεια εθελοντή, παρέλαβαν τα δύο κουτάβια.


Η επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος «διαχείριση αδέσποτων ζώων συντροφιάς» του  Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού συγκροτήθηκε την 8/1/2015 με απόφαση της Δημάρχου και αποτελείτε από την Δήμαρχο Ελένη (Λίνα) Ευσταθίου, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγγελική Κούκουζα (αναπληρώτρια της Δημάρχου), τον Κτηνίατρο Τσιρτσίκο Γεώργιο, την δημότη Νικολέτα Κοντζιά και τα μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου «Ήρα» Αθανάσιο Μπουραζόπουλο και Αργύριο Σίμο.

3.Ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού, έπειτα από ενέργειες της Δημάρχου Ελένης (Λίνας) Ευσταθίου, εξασφάλισε την προβολή των τουριστικών προορισμών στο ένθετο «ταξίδι» της εφημερίδας «έθνος».
Το κυριακάτικο τεύχος θα κυκλοφορήσει την καλύτερη δυνατή στιγμή, τον Μάρτιο, λίγο πριν την αρχή της τουριστικής περιόδου, με εκτενές αφιέρωμα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Παράλληλα, η Δήμαρχος συνεχίζει τις επαφές, εντός και εκτός της χώρας, για την προώθηση του τουρισμού και την σύναψη σχέσεων με δημοφιλείς προορισμούς.

Σχόλια