20 Ιανουαρίου 2012

Σε εκλογική ετοιμότητα η ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας.

Συνεδρίασε στις 13-01-2012,  η ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας όπου έγινε διεξοδική συζήτηση και ανάλυση σε επίκαιρα ζητήματα πολιτικής που αφορούν τον νομό και τη χώρα. Από την συζήτηση προέκυψε ότι με άξονα την εισήγηση του Προέδρου κ. Αντώνη Σαμαρά στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος, στην οποία δήλωσε:
«Ο Ελληνικός λαός θα έχει την ευκαιρία να αποφασίσει για την κυβέρνηση που θα τον βγάλει από την κρίση. Όσοι φοβούνται την κρίση του Ελληνικού λαού και προσπαθούν να το αποφύγουν, καλά θα κάνουν να το πάρουν απόφαση. Δεν μπορούν ούτε να καθυστερήσουν ούτε να αποτρέψουν την πολιτική νομιμότητα και τις εκλογές που έχει ανάγκη ο κόσμος»,

οι εθνικές εκλογές πλέον αποτελούν αναγκαιότητα για τη χώρα. Η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να αναλάβει την ευθύνη να οδηγήσει την Ελλάδα μακριά από τα αδιέξοδα που βρίσκεται σήμερα.  
Η ΝΟ.Δ.Ε. μεταξύ άλλων προχώρησε και στην πλήρωση τριών θέσεων με τα παρακάτω αναπληρωματικά μέλη:
•    Γιώργο Κοντό
•    Κώστα Παπαγεωργίου
•    Κώστα Δούνα.
Ο κύριος Παπαγεωργίου εξελέγη μέλος της ΝΟΜ.ΕΚ.Ε. ενώ η κα Μαρία Χαλκίδη, τακτικό μέλος της ΝΟ.Δ.Ε., αναλαμβάνει υπεύθυνη Γυναικών και στελεχώνει την ΝΟΜ.ΕΚ.Ε.
Παραίτηση που υποβλήθηκε από τον Νίκο Παπαντωνίου δεν έγινε αποδεκτή και ανακλήθηκε, μετά από διεξοδική συζήτηση με τον πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. και ορισμό συνάντησης με στελέχη της ΝΔ που έχουν την ευθύνη χάραξης του Πολιτικού Σχεδιασμού.
Το σύνολο των μελών της ΝΟ.Δ.Ε. Εύβοιας και των Δημ.Τ.Ο. του νομού, συσπειρωμένοι γύρω από τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά δηλώνουν την ετοιμότητα τους για την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση.

Γραφείο Τύπου
ΝΟ.Δ.Ε ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.