17 Μαΐου 2012

Δημοτικό Σχολείο Μαντουδίου-σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών


Το Δημοτικό Σχολείο Μαντουδίου σε συνεργασία με τη Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής του Ν.Ευβοίας και Ν.Βοιωτίας κ.Τσαμίτα Ιωάννα διοργάνωσε τη Τρίτη 8 Μαίου 2012 σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής των σχολείων της Βόρειας Εύβοιας.
Η εκδήλωση αυτή έλαβε χώρα στο κλειστό Γυμναστήριο Μαντουδίου που παραχώρησε ο Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας και η προσέλευση των γυμναστών ήταν μεγάλη.
Εισηγητές του σεμιναρίου  ήταν ο κ.Βεβελογιάννης Κωνσταντίνος, Γενικός ιατρός Β’ 
Επιμελητής του Κέντρου Υγείας Μαντουδίου ο οποίος αναφέρθηκε στους κυριότερους τραυματισμούς στο σχολείο και την αντιμετώπισή τους και ο  κ.Μοναστήρογλου Γεώργιος εκπ/τής Α΄βοηθειών του οργανισμού E.F.R.και εκπ/τής Ναυαγοσωστών της Παγκρήτιας Σχολής ο οποίος ανέπτυξε την οργάνωση Α΄βοηθειών και την πρωτοβάθμια φροντίδα θύματος (ΚΑΡΠΑ και θέση ανάνηψης)
Ακολούθησε επίδειξη αντιμετώπισης τραυματισμού από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Ηλιάδη Στυλιανό με την ομάδα μαθητών του Δημοτικού.Χαιρετίζοντας την ημερίδα ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου κ. Δημήτριος Καϊτσώτης αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της Φυσικής Αγωγής στο σχολείο ενώ η κ.Σύμβουλος τόνισε ότι θα προσπαθήσει να επαναλάβει αντίστοιχη εκδήλωση και για τις υπόλοιπες ειδικότητες της εκπαίδευσης.    

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.