5 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΟΚ!!! ΤΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ (ΕΡΕΥΝΑ)


Σοκ έχουν προκαλέσει στη κλειστή κοινωνία της Β. Εύβοιας οι καταγγελίες κατοίκων στην ΠΕΝΑ ότι αλλοδαποί κάτοικοι της περιοχής τρώνε τους αδέσποτους σκύλους αλλά και τις γάτες που κυκλοφορούν στους δρόμους. Τα άτυχα  ζώα πιάνονται  και έπειτα θανατώνονται βάναυσα για να καταλήξουν ως εκλεκτός μεζές στο μεσημεριανό τραπέζι των οικογενειών αυτών.
(Πηγή: Μπλοκ εφημερίδας ΠΕΝΑ Βόρειας Εύβοιας, 31/8/2011)
Με αφορμή αυτήν την δημοσίευση, το Σαββατοκύριακο, κάναμε την δική μας έρευνα για το θέμα στην Ιστιαία. Πολλοί ήταν οι ντόπιοι (γείτονες αλλοδαπών) που τα επιβεβαίωσαν όλα αυτά. Μας έδειξαν παλιά σπίτια με υπεράριθμους κατοίκους όπου γίνετε εκτροφή σκύλων με πολλά θηλυκά
σκυλιά και κουτάβια, που μόλις μεγαλώσουν λίγο εξαφανίζονται... Μας ανέφεραν περίεργες έντονες μυρωδιές όταν οι αλλοδαποί ανάβουν φωτιές και ψήνουν συγκεντρωμένοι και μεθυσμένοι... Μας κατάγγειλαν μεγάλη φασαρία αλλά και έλλειψη υγιεινής των σκύλων. Μας υπόδειξαν κυνηγούς και ψαράδες με αυτοσχέδια μέσα...
"Άραγε είναι τόσο φιλόζωοι; Πως ήταν η Ιστιαία και πως κατάντησε... Πως ήμασταν και πως γίναμε... Και που είσαι ακόμα... Τι κάνει η πείνα..." ήταν οι χαρακτηριστικές κουβέντες που κρατήσαμε! Όχι ότι εμείς φερόμαστε καλύτερα στα ζώα, κυνηγοί με ηλεκτροφόρα κολάρα στα σκυλιά τους και άλλοι που τα έχουν πεταμένα κι μόνιμα δεμένα σε μια γωνιά της αυλής τους.
Από την μια οι αθιγγανό-τουρκοι της Βουλγαρίας με όλα αυτά, από την άλλη οι Αλβανοί που έχουν κάνει μικρές φάρμες της αυλές τους με κάθε λογής φυτά και ζώα, στην μέση πορνεία όλων των ηλικιών και φύλων, διακίνηση κάθε λογής ναρκωτικών, εγκληματικότητα... Παραπέρα εμείς, υπερκαταναλωτές χωρίς να παράγουμε τίποτα αγοράζοντας τα όλα,  να αναρωτιόμαστε μόνο... Ναι, φταίμε και εμείς!
(Πολίτες Δήμου Ιστιαίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.