28 Σεπτεμβρίου 2011

Ανοιχτή ΕΠΩΝΥΜΗ επιστολή προς Kireas.org του Καντζούρα Ι.Κων/νουΚύριοι & κυρίες του συλλόγου κατηγορείτε εμένα και μια μεγάλη ομάδα ατόμων ότι στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο υπήρξε εσκεμμένος εκφοβισμός και συστηματική παρεμπόδιση των ομιλητών να πάρουν το λόγο με σκοπό να μην ακουστούν οι απόψεις των. Να σας θυμίσω ότι με τους ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ μου(οι οποίοι είναι, ΄ΟΛΟΙ, δημότες στο διευρυμένο Δήμο) δεν λειτουργούμε, ούτε λειτουργήσαμε, ποτέ ως ομάδα ή συνωμοτικά ώστε να μην ακουστούν οι απόψεις πολιτών, αλλά όταν αυτές συνοδεύονται με ύβρεις και απειλές προς το πρόσωπο του εκάστοτε Δημάρχου, ή του προέδρου του Δ.Σ., οφείλουμε να προστατέψουμε την δημοκρατική διεξαγωγή του δημοτικού συμβουλίου.
Σε προηγούμενα Δ.Σ. δεν σεβαστήκατε τίποτα και όχι απλώς παρακωλύατε την ομαλή διεξαγωγή του αλλά επιπλέον χειροδικήσατε(ο πρόεδρός σας κ.Μπαλαμπάνης Γ.) κατά παρευρισκομένων πολιτών. Αυτή είναι η  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ που ΘΕΛΕΤΕ!!! 
Σύμφωνα με το άρθρο 69 του ν. 3852/2010 και το  άρθρο 5 του Πρότυπου Κανονισμού
Λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου κανονισμού (απόφαση  16852/ 6 -4-2011) που προβλέπουν  ότι “Στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου οι παρευρισκόμενοι πολίτες πρέπει να είναι ευπρεπείς και ήσυχοι. Δεν επιτρέπεται να συνομιλούν, να σχολιάζουν, να επιδοκιμάζουν ή να αποδοκιμάζουν τις απόψεις των συμβούλων και γενικά να παρακωλύουν την ομαλή διεξαγωγή της συνεδρίασης. Ο Πρόεδρος μπορεί να αποβάλει από την αίθουσα καθέναν που διαταράσσει την τάξη ή παρακωλύει τη συνεδρίαση ή και να διατάξει την εκκένωση της αίθουσας από το ακροατήριο”, θα έπρεπε να έχουν αποβληθεί από την αίθουσα, και όχι μόνο, και πολλοί άλλοι. Και σας ρωτώ η δική σας ΟΜΑΔΑ ατόμων που λειτουργεί και  συνωμοτικά, ήταν ήσυχοι? δεν συνομιλούσαν? δεν σχολίαζαν? δεν επιδοκίμαζαν? δεν αποδοκίμαζαν? δεν παρακώλυαν το Δ.Σ.? κανείς τους όμως δεν αποβλήθηκε…!εν αντιθέσει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. απέβαλε από την αίθουσα ΜΟΝΟ την κα Μπαλαμπάνη Μαριάννα όταν θεωρήθηκε ότι παρακωλύει την ομαλή διεξαγωγή του, και όλο αυτό επειδή αντιπαρήρθε στις απόψεις κάποιου προκλητικού και ερειστικού κ.Καραγεώργου την στιγμή που κανείς από τους δύο δεν είχε το λόγο.
Στη Λαμία καταλάβατε την αίθουσα με τραμπουκισμούς και χλευασμούς επειδή το Περιφερειακό  συμβούλιο γνωμοδότησε υπέρ τις έγκρισης της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων, που κατέθεσε ο όμιλος της ΤΕΡΝΑ για δημιουργία Βιομηχανικής Περιοχής στο Μαντούδι. …το ίδιο θέλατε να κάνετε KAI στο Μαντούδι…αυτές οι ενέργειες σας είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ??? ΑΥΤΟ είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ και ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΚΡΑΤΙΑ…!
Οφείλω να σας ενημερώσω ότι εκφράζω την προσωπική μου και ΜΟΝΟ άποψη ως ελεύθερος Έλληνας πολίτης, ο σύλλογος που λέτε κ.Μπαλαμπάνη ότι εκπροσωπείτε προεδρεύοντας τον
·         πότε συστήθηκε και πού(στην Ελλάδα)?
·         ποια μέλη τον απαρτίζουν?
·         έγιναν εκλογές και πού προκηρύχτηκαν?
·         πόσοι, ποιοι ψήφισαν και εάν ψήφισαν?(αναρτήστε τα ονόματα στο διαδίκτυο)  
·         υπήρχε δικαστικός αντιπρόσωπος?
·         υπήρχε εφορευτική επιτροπή?
·         πως εκλέχτηκε η διοίκηση?
·         έγινε ποτέ διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και που ανακοινώθηκαν?
·         επανεγγράφη ο σύλλογος στα μητρώα του πρωτοδικείου Χαλκίδας μετά την διάλυσή του?

Είναι παράνομη πράξη και διώκεται από το νόμο να χρησιμοποιείται σφραγίδα και επωνυμία
ενός μη εν ενεργεία συλλόγου. Μην σας καταλάβει η εισαγγελία…μετά να δούμε γλέντια…!!! Δράστε εκεί που σας παίρνει…ΕΔΩ είναι ΜΑΝΤΟΥΔΙ…ο τόπος θα πάει μπροστά είτε το θέλετε είτε όχι, με ένα παιδικό λεωφορείο(και αν είστε και τόσοι) που πάτε από δω και από κει και ενεργείτε  με ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ δεν μπορείτε να σταματήσετε την πλειοψηφία…!
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Καντζούρας Ι.Κων/νος
4 σχόλια :

 1. Μια συμβουλή στον Κηρέα "Μην παλεύεις με γουρούνια. Θα γεμίσεις λάσπες και τα γουρούνια θα την καταβρούν."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Παραθέτω ένα απόσπασμα από ένα κείμενο του Χρήστου Γιανναρά που δείχνει ότι έχουμε να κάνουμε με ολοκληρωτικές νοοτροπίες και ολοκληρωτικά σχήματα στο δήμο μας. Δυστυχώς την νοοτροπία του νεαρού Κατζούρα την ενστερνίζονται κάποιοι τοπικοί άρχοντες.

  «Είναι στοιχείο ταυτότητας των ολοκληρωτικών σχημάτων και των ολοκληρωτικής νοοτροπίας ανθρώπων: Να μην απαντάνε στην κριτική, μόνο να μάχονται αυτόν που τους κρίνει. Να θέλουν να τον αποδείξουν οπωσδήποτε ανυπόληπτο, αναξιόπιστο, δίχως το κύρος που θα καθιστούσε υπολογίσιμη και με απήχηση την κριτική του. Θέσεις και επιχειρήματα της κριτικής παρακάμπτονται, αγνοούνται. Αυτό που ενδιαφέρει είναι να σπιλωθεί με κάθε τρόπο ο κριτής, να εξοντωθεί ηθικά, να διασυρθεί το όνομά του. Με ερμηνείες φαντασιώδεις των προθέσεων και κινήτρων του, με έντεχνα υπονοούμενα και διφορούμενους υπαινιγμούς για το ήθος του, το παρελθόν του ή ό,τι άλλο προσφέρεται ως ομιχλώδης, αλλά γόνιμος για υποψίες, καταλογισμός.» Χρήστος Γιανναράς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΔΒ έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με ολοκληρωτικές νοοτροπίες αλλά και με παρακρατισμό. Ο κ. Κ. Κατζουρας είχε προσχεδιάσει και προαναγγείλλει την επιστολή του στην σελίδα του στο FB μια μέρα πριν την δημοσιεύσει. Είναι ξεκάθαρος ο στόχος του.

  Ο κ. Κ. Καντζούρας απευθυνόμενος στον σύλλογο Κηρέα γράφει στο FB: “…θα σας σβησω από το χάρτη ρε μ0υν@@@@...θα ακούτε Μαντούδι και θα αλλάζετε δρόμο...Ανύπαρκτοι...!”,

  Επιβεβαιώνει την ύπαρξη παρακράτους και τραμπουκοκρατίας που καταγγέλλει ο Κηρέας. Tο ερωτημα είναι τυχαίο περιστατικό ή αν υπάρχει ανάμιξη της δημοτικής αρχής με το παρακράτος μέσω του γιού του αντιδημάρχου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Στο γράμμα του γράφει ότι δεν βρίζει και δεν εκφοβίζει στο Δ.Σ. Και όμως διαβάστε τι γράφει προς το πρόεδρο του Κηρέα στο FB :

  "....η υπόσχεση που σου έδωσα μέσα στην πλατεία Μαντουδίου δεν έπαψε ποτέ να ισχύει,το νού σου π@λι@@@@@@@...να φυλάγεσαι...!"


  "Και ναι, @@@@@@@@ είναι στο Μαντούδι,πολυ θράσος για @@@@@@ή δεν έχει?αύριο το βράδυ λοιπον αν φτάσουμε μέχρι εκεί ούτε τα ΜΑΤ δεν σε σώζουν...!"

  Αν αυτό δεν είναι τραμπουκισμός κ. Καντζούρα τι είναι; Δημοκρατία;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.