Η κ. Καραβασίλη καταγγέλλει τον Αν. Ψαρρό για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, έπειτα από την ενέργειά του να σκίσει το έγγραφο της ΕΓΕΠΕ
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, από ανθρώπους της πλειοψηφίας του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, υπάρχει αλληλογραφία μεταξύ της κ. Μαργαρίτας Καραβασίλη Ειδικής Γραμματέας του ΥΠΕΚΑ και του Δημάρχου κ. Ανέστη Ψαρρού, έπειτα από καταγγελία της πρώτης για αντιδεοντολογική συμπεριφορά. Η καταγγελία της Καραβασίλη κοινοποιείται προς όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
Εξηγήσεις έδωσε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εχτές Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος σε Συνεδρίαση όπου δεν ενημερωθήκαμε και δεν αναρτήθηκε στη σελίδα του Δήμου, γι αυτό και δεν μπορούμε να έχουμε σχετικό ρεπορτάζ.  
Στην καταγγελία της η Κ. Καραβασίλη καταγγέλλει το Δήμαρχο ότι έσκισε δημόσιο έγγραφο και ζητά να ελεγχθεί για τη συμπεριφορά του. Όπως και ότι δεν ανταποκρίθηκε να αποστείλει τα σχετικά έγγραφα με την οριοθέτηση του ποταμού Κημασιώτη.
Όταν μπορέσουμε να έχουμε την σχετική αλληλογραφία θα ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας. Και θα τα αναρτήσουμε όλα .

Σχόλια

 1. πως είναι δυνατόν να μην παρευρίσκεται κάποιος από την εφημερίδα σας σε Δημοτικό συμβούλιο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όπως γράφω και πιο πάνω :
  1. Δε λάβαμε ειδοποίηση (όπως συμβαίνει σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια). Καλοπροαίρετα λέω, από παράλειψη
  2. Δεν αναρτήθηκε στη σελίδα του Δήμου. Επίσης καλοπροαίρετα σκεπτόμενος, από αβλεψία
  3. Δεν ειδοποιήθηκαν επίσης- όπως διαβάζω- ούτε στην Ελεύθερη Φωνή των Πολιτών όπως συνέβαινε ως σήμερα. Επίσης καλοπροαίρετα δεχόμενος ότι παράπεσε.
  Μήπως είμαι αφελής;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.