24 Δεκεμβρίου 2011

Λεύκωμα - ημερολόγιο με μνήμες και τοπία από τον Τελεθριακό

Mε στόχο την ενίσχυση των αθλητικών δράσεών του ο Τελεθριακός Αθλητικός Σύλλογος εξέδωσε ένα ημερολόγιο – λεύκωμα 2012 με 24σέλιδο φωτογραφικό υλικό από παραδόσεις και καθημερινές ασχολίες στα χωριά του Τελεθρίου και κυρίως των Καματριάδων και των Γαλατσάδων. Η έκδοση επίσης περιλαμβάνει και ανασκόπηση της ομάδας μπάσκετ του «Τελεθριακού». Το λεύκωμα αποτελεί μια πρώτη προσπάθεια να καταγράψει τις ιστορικές μνήμες και τα παραδοσιακά δρώμενα του τόπου μας.
Περιλαμβάνει σπάνιες φωτογραφίες από πολιτιστικά δρώμενα & απλές καθημερινές δραστηριότητες του παρελθόντος καθώς και τα πιο σημαντικά αξιοθέατα του
Τελέθριου Όρους κυρίως των χωριών Καματριάδων & Γαλατσάδων που είναι και η έδρα του συλλόγου.
Το κόστος ανέρχεται στα 10 euro και διατίθεται από τους Στέφανο Παπανδρέου, Πρόεδρος Τελεθριακού τηλ. 6944864452  και τον Γραμματέα του Τελεθριακού Θεοδώρου Αντώνη τηλ. 6945848628.
Με την έκδοση 2 ημερολογίων 2012 (συνοπτικό-σπιράλ των 5 ευρώ και λεύκωμα των 10 ευρώ)  και την συνέχιση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της παιδικής και αντρικης ομάδας μπάσκετ ο Τελεθριακος  υποδέχεται το 2012. Η παιδική ομάδα έχει εισέλθει με επιτυχια στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος μπασκετ πραγματοποιώντας ελπιδοφόρες εμφανίσεις με ακαδημία, Σύλλα, Λειβανατες(ΚΥΝΟΣ) και Αταλάντη(Λοκρός). Τέλη Ιανουαρίου ρίχνεται στην μάχη και η αντρική ομάδα η οποία θα αγωνισθεί με αξιώσεις στο πρωτάθλημα Γ´ κατηγορίας Αν. Στερεάς Ελλάδος. Το πρόγραμμα θα γίνει γνωστό στις αρχές της νέας χρονιάς και το σωματείο στοχεύει σε μια καλή πορεία ενισχυμένο με νέους παίκτες και καινούργιο προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.